Dr. Brown"s

Изложител: Раяленд ООД

Dr. Brown's разработва продукти, които се фокусират върху отлична функционалност за родителите и добро здраве за бебето. Вече повече от 20 години Dr. Brown's създава надеждни бебешки продукти, които са направили марката предпочитан избор от майките и татковците.
Шишетата Dr. Brown’s са създадени от доктор, а към момента са най-препоръчваните от педиатрите в САЩ. Dr. Brown's са единствените бебешки шишета с вентилираща система за пълно обезвъздушаване, които клинично доказано редуцират коликите. Вътрешната вентилираща система намалява и повръщането, оригването и образуването на газове след хранене. Освен това бебешките шишета на марката отлично запазват хранителните вещества в кърмата или адаптираното мляко.
Какво прави шишетата на Dr. Brown's предпочитан избор?
Въздухът може да попадне в млякото, влошавайки хранителните вещества и разстройвайки стомаха на бебето. Вместо това вътрешната вентилираща система на шишето извежда въздуха от млякото. Липсата на въздух също означава постоянен дебит, което прави шишето подходящо за бебета, които се кърмят.
Фирма Раяленд ООД е специализирана във внос и търговия с бебешки стоки и играчки. Основната ни цел е да предлагаме висококачествени стоки от цял свят на нашите клиенти. От собствен опит знаем колко е важно всеки родител да избере най-доброто за детето си. Ето защо ние сме винаги на разположение за консултация и съвети за най-добрия и подходящ избор според индивидуалните изисквания и нужди.
Първият магазин Raya Toys е открит в сърцето на Варна през 2000 г. и бързо се превръща в любима дестинация за поколения деца. Надграждайки този успех, Raya Toys се превръща във верига магазини с общо 9 обекта в градовете София, Варна, Пловдив и Търговище.
Нашите клиенти могат да ни намерят и онлайн на www.rayatoys.com. Идеята за онлайн магазина се роди от ангажимента ни да осигурим достъпност до богатия ни каталог от качествени продукти за родителите в цяла България.
Продуктовата ни гама обхваща артикули за бъдещи майки, всичко за бебето, както и богат асортимент за деца до юношеска възраст - играчки, дрехи, ученически пособия.
Нашата цел е да разберем нуждите на нашите клиенти, за да им предложим най-добрия избор и да им помогнем да намерят точно това, което търсят.