Doux bebe-бебешка количка 2в1 Ultimate

Doux bebe® Реализира Мечти

Опознаваме заедно. Растем заедно.

Doux bebe® е създадена в Лондон, Великобритания. Doux bebe® предлага скандинавски изчистен дизайн и произвежда високо качество продукти за цял свят.

Doux bebe® разбира, че най-важното нещо за един родител е да сигурността и спокойствието на децата, които обича. Това разбиране е вложено в дизайна на всяка количка, мебели и аксесоари от Doux bebe®.

Независимо къде отивате, вие искате да останете заедно. Дизайна на Doux bebe® BubaBoo позволява на детето и родителите да поддържат уникален контакт, докато се разхождат из града. От Doux bebe® вярваме, че физическия контакт затяга емоционално отношенията родител –дете. Визуалния контакт създава усещане за сигурност и засилва връзката родител –дете. Това е причината нашата количка да се наглася на височина, така че детето да може да бъде максимално близо до вас, насърчава взаимодействието, повишава информираността на света, поддържа чувството н     максимална сигурност и защита.

Никоя друга количка не поддържа така близо детето и родителя заедно, така както Doux bebe®.

Галикс ЕООД

Нашата компания е с 25 годишен опит в областта на търговията на едро и дребно. Винаги се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-голямо съдействие, информация и цялостно обслужване на закупените от тях стоки. За сервизирането и гаранционната поддръжка имаме изграден отдел с квалифициран персонал. Материалната база освен изложбена и складова площ, включва и ремонтна работилница с професионална инструментална екипировка.

При нас работят интелигентни и мотивирани млади хора, които се стремят да са винаги в услуга на нашите клиенти.