Избрани със специално внимание, отгледани с любов към природата и грижа за здравето, новата линия хранителни био продукти на dm – dmBio са вече и в България. Най-новите бебешки пюрета със зеленчуци, пиле и риба в асортимента на dm са именно на марката dmBio. Към момента dmBio е представена общо с деветтe пюрета и е ексклузивна само за dm. Менюто е интересно и богато – една част отпюретата са предназначени за бебета над 4 месеца, а други са подходящи за 8-месечни. Детайлна информация за всички вкусове може да намерите на гърба на всяко бурканче. Пюретата са създадени с продукти от биодинамично земеделие, които са обект дори на по-строги изисквания от тези на биоразпоредбите на ЕС. Това, което обединява всички dmBio пюрета е, че не съдържат консерванти, захар, солил и допълнителни аромати.

dmdrogeriemarkt принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Първият магазин е отворен през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а първият филиал в Австрия – през 1976 г. в град Линц. Централата на групата се намира в Залцбург, Австрия. Днес dm е представен в 12 страни в Европа.

 dm България се присъединява към групата на 29 януари 2009 г. с първия си магазин за дрогерийни стоки в град Видин. Към днешна дата филиалната мрежа се състои от 71 магазина в 25 града в страната, а служителите на компанията са близо 500. Асортиментът на dm обхваща над 14 000 дрогерийни стоки като изключително голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други. Многообразният асортимент е допълнен и от 24 собствени марки на dm, като най-популярни между тях са: Balea, babylove, alverde, DONTODENT, Denkmit, Profissimo и dmBio. В магазините за дрогерийни стоки на dm България не се предлагат лекарствени продукти и медицински изделия.

 Целта на dm е да изгражда компания, отговаряща на потребностите на клиента, да е надежден и коректен партньор, да предлага на служителите си възможности за развитие. Затова dm поставя човека в центъра на своята дейност – като клиент, служител или партньор. „Тук съм човек, тук пазарувам“.