Избрани със специално внимание, отгледани с любов към природата и грижа за здравето, новата линия хранителни био продукти на dm – dmBio са вече и в България. Най-новите бебешки пюрета със зеленчуци, пиле и риба в асортимента на dm са именно на маркатаdmBio. Към момента dmBio е представена общо с девет пюрета и е ексклузивна само за dm. Менюто е интересно и богато - една част от пюретата са предназначени за бебета над 4 месеца, а други са подходящи за 8-месечни. Детайлна информация за всички вкусове може да намерите на гърба на всяко бурканче. Пюретата са създадени с продукти от биодинамично земеделие, които са обект дори на по-строги изисквания от тези на био разпоредбите на ЕС. Това, което обединява всички dmBio пюрета е, че не съдържат консерванти, захар, сол или допълнителни аромати.

dm drogeriemarkt принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Първият магазин е отворен през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а първият филиал в Австрия – през 1976 г. в град Линц. Централата на групата се намира в Залцбург, Австрия. Днес dm е представен в 12 страни в Европа.

 dm България се присъединява към групата на 29 януари 2009 г. с първия си магазин в град Видин. Към днешна дата (01.09.2016) филиалната мрежа се състои от 64 магазина във вече 24 града в страната, а служителите на компанията са над 500. Асортиментът на dm обхваща над 14 000 артикула – изключително голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други. Многообразният асортимент е допълнен и от 22 собствени марки на dm, като най-популярни между тях са: Balea, babylove, alverde, DONTODENT, Denkmit, Profissimo.

 Целта на dm е да изгражда компания, отговаряща на потребностите на клиента, да е надежден и коректен партньор, да предлага на служителите си възможности за развитие. Затова dm поставя човека в центъра на своята дейност – като клиент, служител или партньор. „Тук съм човек, тук пазарувам“.