Мигът, в който прегърнете за първи път детето си, е незабравим. Той е едва първият от многото предстоящи моменти, изпълнени с любов и нежност. 

Особено важни за развитието на Вашето бебе са първите месеци и години. dm марката babylove предлага всичко, от което детето Ви се нуждае през този така важен период. Когато става дума за храна и козметика или за игри и откриване на света, babylove удовлетворява отговорно и с грижа желанията и нуждите на Вас и Вашето бебе. Внимателно подбраните съставки при всички продукти Ви гарантират качество, на което може да се доверите.

dm drogeriemarkt принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Първият магазин е отворен през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а първият филиал в Австрия – през 1976 г. в град Линц. Централата на групата се намира в Залцбург, Австрия. Днес dm е представен в 12 страни в Европа.

 dm България се присъединява към групата на 29 януари 2009 г. с първия си магазин в град Видин. Към днешна дата (01.09.2016) филиалната мрежа се състои от 64 магазина във вече 24 града в страната, а служителите на компанията са над 500. Асортиментът на dm обхваща над 14 000 артикула – изключително голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други. Многообразният асортимент е допълнен и от 22 собствени марки на dm, като най-популярни между тях са: Balea, babylove, alverde, DONTODENT, Denkmit, Profissimo.

 Целта на dm е да изгражда компания, отговаряща на потребностите на клиента, да е надежден и коректен партньор, да предлага на служителите си възможности за развитие. Затова dm поставя човека в центъра на своята дейност – като клиент, служител или партньор. „Тук съм човек, тук пазарувам“.