Dizain Baby

Изложител: NICOLLE BABY

Dizain Baby е лоялен, надежден и конкурентен партньор в производството и дистрибуцията на висококачествени детски и бебешки продукти – на вкус на все по-голям брой клиенти в цяла България.

“Dizain Baby” произвежда бебешки легла и детски мебели, аксесоари и текстил, които отговарят на европейските изисквания за безопасност. Бебешките и детските аксесоари на марката “Dizain Baby” са гаранция за качество, стил и безопасност.

Dizain Baby е вносител на собствена марка детски колички, които години наред успешно се продават на пазара. Детските колички Dizain Baby привличат със своята стилна визия, иновативен дизайн и изящна конструкция. 

Онлайн магазин за бебешки и детски стоки. Nicolle Baby се занимава с търговия на детски мебели – кошарки скринове и гардероби, бебешки матраци, спални комплекти, детски колички и аксесоари. В онлайн пространството за отрицателно време обзаведохме хиляди бебешки стаи. Продуктовия ни каталог е представен от най-търсените марки и продукти предлагани на българския пазар.

Това, което ни отличава от нашите конкуренти е именно качеството ни на работа, естеството на продуктите ни и специалното отношение към всеки отделен клиент.