Delta Children - Най-големият американски производител на висококачествени детски мебели с лиценз на Disney . Началото на компанията поставя един млад татко през далечната 1954 г. Луйс Шамие става баща. Вдъхновен от родителството той създава първото детско легло за своя син Сам. Малко по малко Делта се превръща в любима марка детски мебели на милиони родители по света ! Оригиналните Мини, Мики, Мечо Пух и други герои оживяват в техните прекрасни и висококачествени мебели.

Галикс е утвърден вносител на пазара вече 20 години . Продуктите , които Галикс предоставя на своите клиенти са съпроводени със Европейски сертификати за качество и сигурност . Галикс работи като помощник на родителите в процеса на отглеждане на бебето и детето . 
Галикс държи на качеството, а заедно с това предоспавя и най-добрите цени на пазара. Ние се официални вносители на някои от най-реномираните марки на Европейския пазар като ADBOR,Тако,Gusio-бебешки колички , люлки,шезлонги, BabyOno - детски играчки и аксесоари за майката и бебето, Berber- детски кошари за игра и подложки за повиване, Babyhope - детски мебели , Belis –детски мебели и други. Всичко нужно от количката – като важен аксесоар за бебето до бебешкото креватче , продуктите за хранене, къпане, игри, забавление и равитието на уменията на детето. 
Всичко, от което имат нужда младите родители можете да намерите на най-добри цени и с отлично европейско качество на изработка и поддръжка.

В нашите магазини ще намерите всичко необходимо за бебето – бебешки колички, мебели, столчета за кола и за хранене, пълна гама бебешки аксесоари, бебешки дрехи и играчки.

В магазини Галикс ще намерите:

– бебешки колички дистрибутирани от Галикс: Adbor, Gusio, Tako,Bexa, Knorr Baby и всички други марки;
– аксесоари за майката и бебето дистрибутирани от Галикс: BabyOno, Tega Baby, Maltex, Krissc;
– бутикови бебешки дрехи дистрибутирани от Галикс: Idil baby;
– мебели дистрибутирани от Галикс: Belis, Babyhope, Delta Children, Coalo