KОИ СМЕ НИЕ - CYBEX предлага столчета за кола, бебешки колички и слингове, които са не само безопасни, но и перфектно се адаптират към градския начин на живот.

В основата на марката и нейните продуктови разработки стои CYBEX SDF Innovation - ненадмината комбинация от безопасност и качество, уникален дизайн и интелигентна функционалност. Тази тристранна стратегия е довела не само за развитието на всепризнатите, пионерски, автомобилни седалки като мултифункционалната Сирона но и не малко спечелените седем награди Red Dot Design Awards.

CYBEX не е само един лидер в безопасността на децата, но се признава и като модна марка водеща до иновативен начин на живот. Със своя свеж подход CYBEX проектира продукти за деца като умело комбинира това с функционални решения за родителите. Продуктите на CYBEX сами по себе си гарантират безопасност, дизайн и функционалност.

High Chair

By Marcel Wanders

Столът за хранене на Cybex oт дизайнера Marcel Wanders пасва перфектно в модерните домове. Стилът му е признат като отличен акцент в интериорния дизайн на дома дори от възрастните.

С него всяко хранене ще бъде цяло събитие. Изработен от дърво. Върху дизайна е работено с мисъл както за комфорта на детето, така и стилът и естетиката, които столът ще добави към кухнята или всекидневната във вашия дом. Висококачественият дървен материал е украсен с мотиви на усмихнати, весели чудовища или цветя. Махащата се табла за хранене, дава на децата безопасност. Отзад има винт под формата на цвете, чрез който се разглобява и почиства лесно.

Дизайнерът Marcel Wanders в сътрудничество със Cybex представят колекцията „Родители”

Амстердам, 11 април, 2016. За първи път известната с многото възможности за мобилност на новите родители компания за бебешки и детски продукти Cybex се свързва със света на интериорния дизайн. Новата линия мебели за деца включва Стол за хранене, Шезлонг, Люлка и различни цветни аксесоари за малките деца. Всичко е създадено така, че да пасне безпроблемно в досегашния стил на живот на родителите. Водещите лица на тази вълнуваща колекция са бунтарът в тази индустрия Марсел Уондърс и бутиците “Mooi”.

Колекцията „Родители” на Cybex е изискана, но в нея има и капка игривост. Тя позволява на родителите да продължат живота си по установения досега начин, дори сред трудностите в отглеждането на малкото дете. Колекцията мебели за деца носи креативност на по-високо ниво и допринася за една приказна атмосфера в дома.

Основата и акцентите на тази магическа серия идват от създателите и: собственика на Cybex Мартин Пос и дизайнера Марсел Уондърс – два бунтара, постоянно търсещи нови пътища за вървене извън установените пътеки. След една случайна, но съдбовна среща между тях, те видели безкрайните възможности за иновации в бебешките мебели, чрез създаване на необикновени продукти за малки деца, които да са едновременно функционални и много забавни.

Идеята на дизайна е в емблематичния “Monster Chair” – черният стол, създаден от четири звяра в скиците на Марсел Уондърс, които оживяват в мотото на колекцията „Изживей своята невероятна мечта”.

„Зверовете илюстрират сериозността на иновативния принцип към който Cybex се придържа – отличителен Дизайн, изключителна Безопасност и умна Функционалност. Към него се добавя малко цвят, остроумие и духовитост”, казва Мартин Пос.

Марсел Уондърс добавя: „Мебелите за малки деца трябва да са стилни, забавни, модерни, с опростен дизайн, но и даващи безопасност. Ние създадохме красива колекция от дизайнерски мебели, които пасват толкова добре в модерния дом на родителите, така че, пристигането на новороденото с нищо да не притеснява родителите.”

Със създаването на  Cybex преди 10г.,  неговият основател Мартин Пос добави новаторство и уникалност в сектора с детски продукти. Към задължителните изисквания в тази индустрия – Безопасност и Функционалност, той добави и Дизайна като равен на тях компонент. Това промени правилата на играта и веднага бе забелязано от модерните семейства с малки деца. С първите си стъпки в мебелите за мъничета, Пос продължава да е новатор, който представя и въвежда продукти, които с лекота пасват в живота на новите родители.  

 

Производител Cybex Германия