Cybex

Изложител: Раяленд ООД

Лидер в безопасността на децата. Модна лайфстайл марка. Безстрашен новатор, създаващ утрешните продукти днес. CYBEX е компания за родители като никоя друга.
CYBEX предлага столчета за кола, бебешки колички и детски мебели, които са не само безопасни, но и перфектно адаптирани към нуждите на съвременните родители и деца.
Продуктите на марката комбинират уникален дизайн, ненадмината безопасност и интелигентна функционалност. Тази тристранна стратегия донася на CYBEX редица отличия и награди през годините.
Фирма Раяленд ООД е специализирана във внос и търговия с бебешки стоки и играчки. Основната ни цел е да предлагаме висококачествени стоки от цял свят на нашите клиенти. От собствен опит знаем колко е важно всеки родител да избере най-доброто за детето си. Ето защо ние сме винаги на разположение за консултация и съвети за най-добрия и подходящ избор според индивидуалните изисквания и нужди.
Първият магазин Raya Toys е открит в сърцето на Варна през 2000 г. и бързо се превръща в любима дестинация за поколения деца. Надграждайки този успех, Raya Toys се превръща във верига магазини с общо 9 обекта в градовете София, Варна, Пловдив и Търговище.
Нашите клиенти могат да ни намерят и онлайн на www.rayatoys.com. Идеята за онлайн магазина се роди от ангажимента ни да осигурим достъпност до богатия ни каталог от качествени продукти за родителите в цяла България.
Продуктовата ни гама обхваща артикули за бъдещи майки, всичко за бебето, както и богат асортимент за деца до юношеска възраст - играчки, дрехи, ученически пособия.
Нашата цел е да разберем нуждите на нашите клиенти, за да им предложим най-добрия избор и да им помогнем да намерят точно това, което търсят.