Cosatto

Изложител: Нювива ООД

Историята на Cossato започва преди около 30 години във Великобритания, когато основателите на фирмата решили, че детската количка не трябва да бъде просто средство за придвижване, а нещо приятно, весело и шарено. Тогава се родили и количките с изявена персоналност и излъчване. Всичко започнало с една розова шевна машина на която основателят Андрю ушил тридесет цветни дъждобрана, които се разпродали за часове. Останалото, както казват, е история. Освен изключителният дизайн, продуктите се отличават с голяма здравина и устойчивост.

Днес компанията предлага богато портфолио от продукти с високо качество и характерен дизайн. Всъщност продуктите на Cosatto са толкова отличителни, че едва ли някой може да ги подминe без да се обърне и да си помисли „Коя пък е тази марка?”. Това е Cosatto – уникална по рода си, с неконвенционален и понякога абстрактен дизайн, но винаги вярна на своя стил. На всички свои почитатели, Cosatto обещава – „С мен ще те забележат където и да си!”.

 

Нювива ООД е вносител и дистрибутор на детски стоки. Ние сме официален вносител за България на Tutis Zippy, Cosatto, KinderKraft, LittleLife, Avionaut, Nuvita, Reer, Thermobaby, Keter, Chillafish и др. Компанията предлага и продукти със собствената си търговска марка Buba.

Внимателно подбрани, нашите  продукти се отличават с модерен дизайн, функционалност и високо качество. Нашият стремеж е да осигурим всичко необходимо за здравето, комфорта и забавлението на майките и малките им съкровища, поради което непрекъснато разширяваме асортимента си с нови иновативни и висококачествени продукти на отлична цена.