Classic World

Изложител: Гуга ООД

Classic World са световноизвестна марка играчки за деца. Екипът е съставен от родители, учители, съветници за ранно детско развитие и други хора, които много добре разбират нуждите на децата. Сред основните цели на компанията е да проектира играчки, които предизвикват интереса на малчуганите, забавляват ги и ги възпитават. Философията, която следва екипът, е да дава стойност на децата, чрез своите продукти, вдъхновявайки ги и подобрявайки заобикалящата ги среда.

Част от продуктовата гама на Classic World, която се предлага от Гуга ООДвключва дървени играчки, разпределени в няколко категории, сред които основните – движещи се, учене чрез игра, пъзели, музикални и такива предназначени за игра навън. За производството на играчките се използва материал от устойчиви гори. Всички детски играчки от дърво са подходящи за деца на възраст от 6 месеца до 6 години.

Играчките, предназначени за най-малките, са конструирани по начин, който да предизвика любопитството им. Да ги запознае с различни цветове и звуци. И основно да ги забавлява.

Продуктите, които изискват някакви действия – като движение, въвеждане на букви и цифри, логическо и критично мислене, имат за цел да спомогнат развитието на координацията, баланса и сръчността у малчуганите.

Учене чрез игра е категория, включваща в себе си продукти целящи да стимулират въображението на детето. Към нея се отнасят 3D пъзели, комплекти за строене на сгради и различни превозни средства, разнообразно домино, сметала и още редица цветни играчки, които ще ентусиазират детето и ще предизвикат неговия интерес.

Категория Пъзели съдържа в себе си най-различни пъзели – животински, на растения, на геометрични фигури, на букви и други. Правилното нареждане на пъзелите помага на децата да се научат, да различават различни фигури. Освен това, като цяло пъзелите са пригодени за подобряване на когнитивните умения, координацията, двигателното развитие, самочувствието и социалните умения. Категория Музика, включва удобни за използване и пренасяне музикални инструменти – играчки, които ще помогнат за подобряване на музикалния слух на детето.

Чрез въжета за скачане и други играчки, предназначени за игра навън, се стимулира движението на малчуганите като по този начин се подобряват двигателните им възможности.

Classic World се стреми винаги да прави модерни играчки за деца, обновявайки своята продуктова гама периодично с нови и нови продукти. И въпреки че изделията за деца са направени от дърво, те гарантирано са екологично чисти и безопасни играчки.

Гуга ООД е вносител и дистрибутор на висококачествени продукти за бебета, деца и техните родители. Ние внимателно подбираме всеки един артикул, който да включим в продуктовата си гама. Стремежа ни е да предлагаме само качествени продукти на утвърдени производители. Част от марките, които Гуга ООД дистрибутира в България са:

Twistshake –шведска фирма, която предлага иновативни бебешки шишета, детски чаши за пиене, прибори за хранене и др.

Nici – немска фирма за плюшени играчки

Globber – френска марка за тротинетки и колела за баланс

Classic World –качествени и разнообразни дървени играчки от първият ден на Вашето бебе

Shadez – швейцарска марка за детски слънчеви очила

Baby Merc – полски производител на бебешки колички и кошчета за кола

BabyAuto – испанска марка за детски столчета за кола

Puky – колела за баланс и тротинетки, произведени в Германия

Zooper – качествени бебешки колички на достъпни цени

Mario Inex – Полски производител на детски играчки и конструктори

EKO KIDS – произведени в Полша детски спални комплекти, хавлии, одеяла, и др.

WOW TOYS – Английска марка играчки с 5 години гаранция на механизмите

Ние, от Гуга ООД, работим в тясно сътрудничество с водещи физически и онлайн магазини в цялата страна, като постоянно полагаме усилия за развиване на партньорската ни мрежа. Качество на добра цена, честни и открити отношения – това е, което ни води в работата с нашите партньори.