Марката Cangaroo е една от водещите марки за бебешки и детски стоки на българския пазар повече от 10 години. Мисията на нашата марка е успешно да представя продукти с високо качество и конкурентна цена на европейския пазар.

Марката успешно е участвала в няколко издания на най-големия специализиран европейски панаир за бебешки и детски продукти - Kind+Jugend, който се провежда всяка година в Кьолн, Германия.

Cangaroo предлага широка гама продукти, които обхващат повечето от артикулите за деца: бебешки колички, бебешки проходилки, детски столчета за хранене, столчета за кола, активни гимнастики, аксесоари, люлки, бебешки артикули за хранене и др. Артикулите се произвеждат със специален дизайн и практично избрани характеристики, които допринасят за уникалния стил и визия на марката.

 

"Мони Трейд" ООД е търговска фирма с основна дейност внос и търговия на детски стоки: детски колички, проходилки, столчета за хранене, столчета за кола, детски кошари и легла, люлки,триколкии и др. Повече от 20 г. ние предлагаме на българския пазар богат асортимент от качествени и съобразени със съвременните изисквания на Европейския пазар продукти. Фирмата e утвърдeнa като водещ вносител на детски стоки с изградена търговска мрежа, обслужваща нашите клиенти и бизнес партньори в цялата страна. Ние Ви предлагаме нов стил, удобство, високо качество и достъпни цени. С нас деца и родители ще изпитат радостта от щастливите и жизнерадостни детски мигове.