Cama mia е марка за домашен текстил и предлага на своите клиенти високо качество, комфорт и богато разнообразие от модели и цветове.

Всичко започва преди повече от 30 години, когато двама братя основават своя текстилна компания, предлагайки богата гама от висококачествени продукти на достъпни цени. В началото на 80-те години с откриването на фабриката си в Израел, те задават висок стандарт за изработка на луксозно спално бельо за дома и хотела. През 2014 г. комапнията е собственик на най- големямата фабрика за изработка на спално бельо в Близкия Изток, осигурявайки повече от 300 работни места и един от най- големите институционални доставчици на спално бельо и хавлии в Израел. Cotton Club Израел може да се похвали с клиенти, доказани лидери в интериорния дизайн като Pottery Barn, Macy’s и Bloomingdales, както и много големи болници и хотели на територията на страна и извън нея.

След натрупания опит, дългогодишни връзки с доставчици и голяма база от доволни клиенти, през 2009г. компанията разширява  географските си граници като основава самостоятелен клон в България под търговска марка Cama Mia , а през 2014 г. открива първия си фирмен магазин.  Концепцията на Cama Mia България е предлагането на изключително висококачествени текстилни изделия на конкурентна цена, голямо разнообразие на десени в бутикови серии  и бърза ротация на модели. Формулата на нашия успех е лесна: Регистрирана европейска търговска марка, качествени материали, произведено в България!

През 2014 г. към колекциите си спално бельо за възрастни, компанията добавя и отделна линия за бебета и деца  Cama Mia Baby & Kids, която впечатлява не само с високо качество на материите, но и с нежното съчетание на цветове, апликации и бродерии, които карат детското креватче да разказва чудни истории за различни животни.

 

Фирмен магазин

София, бул. Никола Йонков Вапцаров 6

Онлайн магазин: www.camamia.bg

Oтстъпка за картодържатели: - 10 %

  • Отстъпката е валидна за стоки извън промоция