Bubble&Co

Изложител: Egos Baby

Bubble & CO произвежда качествена здравословна козметика с органични и екологично чисти съставки. Продуктите и суровините не са тествани върху животни и нямат животински произход. Не съдържат парабени, парафин, алкохол, минерални масла, PEG, силикони или други петролни продукти, ГМО, без SLS или SLES, DEA, оцветители и неалкални сапуни. За всички линни се използват суровини, получени от биологично земеделие.

Всички продукти са 100% произведени в Италия, 100% сигурни и нетоксични за потребителите и биоразградими за околната среда.

Дейностите на Bubble&CO се основават на страстта към научните изследвания в създаването и непрекъснатото подобряване на естествени органични продукти за кожата на малките момичета и момчета. Да, продуктите за момичета и момчета са различни, поради различното РН на кожата. Това е уникален акцент в научните разработки и формулите за бебета и деца на Bubble&CO и е иновация в развититето на специализираните продукти за деца.
Bubble & CO управлява качеството си със собствена високотехнологична лаборатория за изследвания и контрол, способна да извършва пълни комплексни тестове на суровини и готови продукти, микробиология и кожен анализ. Био продуктите и готовите серии се тестват за въздействие върху всички типове кожа, като внимателно се анализира въздействието върху бебешката и детска кожа. Bubble & CO извършва анализи, проучвания и разработки на нови продукти в сътрудничество с Университета на Ферара.
Контролът включва дори производствената вода, която се третира чрез сложна двойна система за дейонизация (чрез смоли и обратна осмоза) и стерилизиране в точките на изтегляне чрез UV лампи и микро филтри.
Игра, страст и изследвания са само малка част от елементите, които са допринесли за създаването на младата иновативна марка Babble&Co. Игра, в която цветовете, формите и образите са дали живот на един свят, който изглежда ретро, но със силна страст към всичко, което е естествено, органично и устойчиво. И всичко, свързано със света на медицината и научните изследвания.
Иновация и емоция във формулите и технологията, съчетани с натурална и био природа на съставките – гаранция за здравето на кожата.

EgosBaby.com е представител за България, Румъния и Гърция на 15 примиум марки от Западна Европа и САЩ - страните с напреднала наука, опит и знание за бебешкото и детското развитие.  Постоянно следим иновациите, които основно се раждат, внедряват и оценяват от потребителите в тези страни. Целта ни е да търсим баланса качество – цена, безкомпромисно качество на смислена и адекватна цена.

EgosBaby представлява следните марки:

-       EgosBioBaby – примиум качество бебешко спално бельо и одеяла от органичен памук и бамбук, произведени в ЕС

-       Doddl – английска марка иновативни прибори за деца, позволяващи им много по-лесно да усвоят самостоятелното хранене, използвайки пинсетен захват

-       Woolino – спални чували и пелени от висококачествена мериносова вълна, включително вълнени чорапи и детска възглавница с пълнеж от вълна.

-       eKoala – иновации за по-здравословен и екологичен живот. Съдове за хранене, играчки, гърне от „био пластмаса“ – изцяло на растителна основа и пелени от „растителен кашмир“ – иновативен, изключително мек и нежен за чувствителната бебешка кожа текстил

-       Good Gout – най-развиващите се органични френски храни за бебета и деца. Много разнообразни рецепти, чисти и органични суровини, без изкуствено добавяни сгъстители и оцветители. Млечна формула БЕЗ палмово масло! Без захар при продуктите до 36 месеца, включително бисквитите.

-       Arise Swiss – изключително висок клас органична, швейцарска козметика за бебета и деца, използваща еделвайс като основна съставка

-       BabyHub - Иновативен английски бранд, целящ да направи живота на родителите по-лесен и по-удобен в справянето с основните предизвикателства – малкото дете вкъщи, малкото дете навън и най-вече малкото дете на път.

-       Bloomingville - Скандинавският дизайн на Bloomingville показва и възпитава вкус, създава усет за среда у детето, обостря сетивата и мисълта му

-       Bubble&Co–италианската марка произвежда качествена здравословна козметика с органични и екологично чисти съставки. Не съдържат парабени, парафин, алкохол, минерални масла, PEG, силикони или други петролни продукти, ГМО, без SLS или SLES, DEA, оцветители и неалкални сапуни. За всички линни се използват суровини, получени от биологично земеделие.

-       Childhome е белгийски производител с богата 35 годишна история в умните и полезни иновации, които са насочени към уж „малките детайли“ в бебешкото и детско ежедневие. Умно гърне 3 в 1. Уред, съхраняващ кърмата и храната топла когато сме навън през зимата.

-       Enfance Paris - органичната козметика Enfance Paris се произвежда във Франция по строгите правила на френските майстори и доминираните от Париж вековни козметични традиции. Включва серии за различни възрасти – 0-3 г., 3-8 г., 8-12 г.

-       Engel - водеща немска текстилна фабрика на 85 години, която произвежда висококачествени бебешки и детски продукти от естествен текстил – от най-фината органична мериносова вълна, органична мериносова вълна и коприна, и органичен памук.

-       Good Bubble – британска козметика от „супер плодове“ за нежната бебешка и детска кожа с формула без сълзи. При производството не се използват сулфати (включително SLS и натриев кокосулфат), силикони, парабени, полиетилен гликол (и други петролни продукти), фталати, изкуствени оцветители

-       iSleep – матраци на изключителна цена, произведени в Италия и Портогалия.

-       Love&Green - Love & Green е популярна във Франция марка бебешка и детска козметика, която е био сертифицирана.

  • Сертифицирани от Ecocert биологични формули
  • Произведени във Франция
  • Само органични растителни екстракти
  • 0% парфюм, багрила, парабени, феноксиетанол, метилизотиазолинон (MIT), натриев лаурил / лауретсулфат, PEG и PPG, алергени *, EDTA, Petrolatum
  • В големи и практични разфасовки

-       Magniflex - Вече повече от 50 години, Magniflex е водещ производител на матраци в Европа. Матраците с марка Magniflex се произвеждат според най-съвременните технологии.

-       Pickapooh - красиви и функционални детски шапки от великолепни платове. Изработваме ги в Хамбург, ръчно и с любов, вече 30 години. Нашите дизайнерски шапки са тренди, супер качествени и от 100% органични материали – мериносова вълна от екологично отглеждани щастливи животни и органичен памук. Формулата ни от 70% органично мерино и 30% естествена коприна е особено подходяща за бебешките и детските 3 сезонни шапки, защото отвежда влагата и регулира температурата, като не запарва деликатната детска кожа.

Storksak – многократно награждавана органична бебешка и детска козметика, както и пелени от бленд бамбук/памук и бамбукова хавлия