Buba е млада и динамична българска марка за бебешки и детски продукти, която се стреми да предложи всичко необходимо за здравето, комфорта и забавлението на майките и малките им съкровища.

Продуктите на Buba се отличават с модерен дизайн, функционалност и високо качество и се произвеждат основно в ЕС.  Към асортимента на Buba непрекъснато се добавят нови, иновативни и качествени продукти на отлична цена.

Нювива ООД е  вносител и дистрибутор на широка гама от бебешки и детски продукти на утвърдени европейски производители сред които Reer, Avionaut, Noordi, Zippy, ThermoBaby, Keter, KinderKraft, Nuvita, LittleLife. Компанията предлага и продукти със собствената си търговска марка Buba.

Внимателно подбрани, нашите  продукти се отличават с модерен дизайн, функционалност и високо качество. Нашият стремеж е да осигурим всичко необходимо за здравето, комфорта и забавлението на майките и малките им съкровища, поради което непрекъснато разширяваме асортимента си с нови иновативни и висококачествени продукти на отлична цена.