През 2017т. Брайт Кепитъл ЕООД започна разработването на игри и играчки със собствена марка БрайтТойс (Bright Toys) - произведени изцяло в България.

Нашата първа серия представлява класически стратегически настолни игри, подходящи или адаптирани и за по-малки деца. В същото време, те са предизвикателство и забавление и за по-големите деца и възрастните, и така правят общуването между децата и родителите приятно и полезно.

 

Вместо пулове сме използвали копчета от единствения български производител, сертифициран в своята продуктова категория по OEKO-TEX® STANDARD 100.

Копчето, със своето съвършенство и простота, за нас олицетворява същността на тези игри – игри, които имат прости правила, но същевременно са гениални и затова непреходни, достигнали до нас през вековете.

По-сложните игри са адаптирани и за по-малки деца.

Игрите са произведени изцяло в България с български материали. Идеята, дизайнът и концепцията са на нашия екип.

Всички игри съдържат подробни правила за игра и примери на български език.

Игрите са забавление със семейството и приятелите, което:

- развива логическото мислене на децата;

- развива способностите им за решаване на проблеми и за изграждане на стратегия;

- е лесен начин децата да се научат да предвиждат последствията и да разберат връзката между своите действия и поведението на околните;

- изгражда самоувереност и учи на търпение;

- развива способността на децата да се съсредоточават;

- дава им умения за общуване.

Брайт Кепитъл ЕООД е официален представител за България на дървени играчки ПИНО (PINO).

При нас ще намерите най-пълния асортимент на ПИНО и ще се постараем играчките да стигнат до вас възможно най-бързо.

През 2017 започнахме разработването и производството на игри и играчки със собствена марка БрайтТойс (Bright Toys).  Думата bright на английски има много значения, сред които ярък, блестящ, умен, ведър, сияен. Искаме с нашите игри и играчки да допринесем поне малко за това всички деца да са усмихнати, весели и  щастливи и да развиват интелекта и заложбите си чрез игра.

При нас може да намерите също така истинския, оригинален Кинетичен пясък на RelevantPlay. От 2017 сме представители на RelevantPlay за образователните им продукти. Поставяме началото с Кинетичен пясък, като стремежът ни е постепенно да разширяваме асортимента.