Bright Toys

Изложител: Брайт Кепитъл ЕООД

През 2017т. БрайтКепитъл ЕООД започна разработването на игри и играчки със собствена марка БрайтТойс (Bright Toys) - произведени изцяло в България.

Класически стратегически настолни игриBrightToys

Нашата първа серия представлява класически стратегически настолни игри, подходящи или адаптирани и за по-малки деца. В същото време, те са предизвикателство и забавление и за по-големите деца и възрастните, и така правят общуването между децата и родителите приятно и полезно.

Вместо пулове сме използвали копчета от единствения български производител, сертифициран в своята продуктова категория по OEKO-TEX® STANDARD 100.

Копчето, със своето съвършенство и простота, за нас олицетворява същността на тези игри – игри, които имат прости правила, но същевременно са гениални и затова непреходни, достигнали до нас през вековете.

По-сложните игри са адаптирани и за по-малки деца.

Игрите са произведени изцяло в България с български материали. Идеята, дизайнът и концепцията са на нашия екип.

Всички игри съдържат подробни правила за игра и примери на български език.

Игрите са забавление със семейството и приятелите, което:

- развива логическото мислене на децата;

- развива способностите им за решаване на проблеми и за изграждане на стратегия;

- е лесен начин децата да се научат да предвиждат последствията и да разберат връзката между своите действия и поведението на околните;

- изгражда самоувереност и учи на търпение;

- развива способността на децата да се съсредоточават;

- дава им умения за общуване.

 Игри с карти Bright Toys

Втората ни серия игри включва игри с карти „Забавна география“ и „Забавна математика“. Под формата на забавни игри, децата научават основни и интересни факти за континентите, океаните и моретата, най-високите планини, най-големите пустини, езера и острови на Земята. А със математическите игри неусетно се научават да извършват основните аритметични действия – събиране, изваждане, умножение и деление, да „виждат“ числата и отношенията между тях.

 

Брайт Кепитъл ЕООД

Pino

Ние сме официален представител за България на дървени играчки ПИНО (PINO).

При нас ще намерите най-пълния асортимент на ПИНО и ще се постараем играчките да стигнат до вас възможно най-бързо.

Bright Toys

През 2017 започнахме разработването и производството на игри и играчки със собствена марка БрайтТойс (Bright Toys).  Думата bright на английски има много значения, сред които ярък, блестящ, умен, ведър, сияен. Искаме с нашите игри и играчки да допринесем поне малко за това всички деца да са усмихнати, весели и  щастливи и да развиват интелекта и заложбите си чрез игра.

Нашата първа серия представлява класически стратегически настолни игри с копчета, адаптирани специално за по-малки деца. Игри, издържали изпита на времето и достигнали до нас от древността. Игрите са разработени и произведени изцяло в България.

От съвсем скоро предлагаме и игри с карти Bright Toys, като първите игри от серията са "Забавна география" и „Забавна математика“.

Всички игри БрайтТойс (Bright Toys) са произведени изцяло в България!

 KineticSand

При нас може да намерите също така истинския, оригинален Кинетичен пясък на RelevantPlay. От 2017 сме представители на RelevantPlay за образователните им продукти. Поставяме началото с Кинетичен пясък, като стремежът ни е постепенно да разширяваме асортимента.

 Joueco

Предлагаме и дървени играчки на холандската марка Jouéco. Те се отличават с високо качество и оригинален дизайн, като много от тях са FSCсертифицирани.

Lucy&Leo

За пръв път на Бебемания 2019 ще ви срещнем и с още една марка висококачествени дървени играчки на разумни цени –LucyandLeo.