Bobux

Изложител: Евита интърнешънъл ООД

От 1991 година до сега Bobux изследват "здравословните стъпала и крака" и прилагат откритото в създаване на само добри, но и красиви обвки! С постоянен апетит за знания, те не спират да проучват с помощта на  специалисти по развтието на краката и стъпалата и родители и по този начин създават уникални иновативни обувки.

Създават най-добрите обувки в света, фокусирайки се на комфорта, свободата на движение, безопасността и стабилността. Печелят награди всяка година! Дизайнът на Bobux се отличава от други компании, защото  създават обувки, които са подходящи за различните етапи от детското развитие, а не просто различни размери.

Фирма  Евита интърнешънъл ООД e официален вносител на луксозни международни марки за бебешки и детски продукти и продукти за майката част, от които са: “Sophie la giraffe”, “Gro”, “Kietla”, “Babylonia”, “Belly Bandit”, “Bobux”,  „Rubens Barn”, “Magic baby”, “Milestone”, “Renolux”, “Aerosleep”, “Aeromoov”, “Penny Scallan”, “Ezpz”, “Paca pod”, “Jakabel”, “Gigi blocks”, “Mumba bra” и др.. Има 3 уеб страници, на които може да се разгледат продуктите: www.SophieGiraffe.bg (официален сайт на Софи жирафчето) , www.Reia.bg , www.Grobag.bg (официален сайт на GRO) И един блог за мами и татковци  - www.Happymama.bg