Серия Baby

Серия Baby е създадена с грижа за специфичните нужди на деликатната бебешка и детска кожа. Специално подбраните естествени съставки, подпомагат физиологичното възстановяване на кожата и укрепват устойчивостта й към вредните външни фактори.Серия Baby e разработена с целзапазванеестествениябаланс на детската кожа, защотоздравата кожа в детскитегодини е основа за здравето й презцелия ни живот.

Серията Baby се състои от 4 продукта:

Шампоан Биотрейд Baby е дерматологична формула за нежноизмиване на деликатнатабебешка и детска кожа и коса. Изцялонатуралниятгликозиденкомплекс е подходящ, както за кърмачета, така и за деца и възрастни с чувствителна кожа и скалп. Шампоан Биотрейд Бейбинедразниочите, неизсушаванежнатабебешка кожа и е подходящ за ежедневна употреба. Оставя  кожатамека и подхранена, а косата - чиста и лесна за разресване.

Крем против подсичане Baby - успокояващ крем за зачервена, раздразнена и подсеченабебешка кожа в деликатнитезони. Подпомагабързотовъзстановяване на кожата и създава защитнабариера, която предпазва от образуване на рани и развитие на бактерии и гъбички.

Мляко за тяло Baby - е нежно, подхранващо и хидратиращомляко, предназначено за деликатнабебешка кожа. Специалнатамудерматологична формула осигурявапродължителна хидратация, подпомагаестественитезащитнифункции на кожата и я предпазва от агресивнотовлияние на околнатасреда. Млякото за тяло Baby е изключителнотолерантен към чувствителната кожа още от първияден след раждането.Не предизвиквадразнене и не съдържа алергени

Сапун Babyе специалносъздаден за чувствителнабебешка и детска кожа. Измиванежно, без да изсушава. Включените в съставамупантенол и витамин Е иматовлажняващо, подхранващо и защитно действие. Не съдържа оцветители и алергени, както и животинскимазнини.

Биотрейд България е български производител на дерматологична козметика, предназначена за специална дерматологична грижа. Продуктите съдържат внимателно подбрани активни съставки с цел максимална ефективност и минимален риск от странични действия.Те не съдържат парабени и са хипоалергични и некомедоногенни. Нашата козметика е с клинично доказана ефективност и безопасност и може да бъде намерена само в аптечната мрежа.