Серия Baby

Серия Baby е създадена с грижа за специфичните нужди на деликатната бебешка и детска кожа. Специално подбраните естествени съставки, подпомагат физиологичното възстановяване на кожата и укрепват устойчивостта й към вредните външни фактори. Серия Baby e разработена с цел запазване естествения баланс на детската кожа, защото здравата кожа в детските години е основа за здравето й през целия ни живот.

Серията Baby се състои от 4 продукта:

Шампоан Биотрейд Baby е дерматологична формула за нежно измиване на деликатната бебешка и детска кожа и коса. Изцяло натуралният гликозиден комплекс е подходящ, както за кърмачета, така и за деца и възрастни с чувствителна кожа и скалп. Шампоан Биотрейд Бейби не дразни очите, не изсушава нежната бебешка кожа и е подходящ за ежедневна употреба. Оставя  кожата мека и подхранена, а косата - чиста и лесна за разресване.

Крем против подсичане Baby - успокояващ крем за зачервена, раздразнена и подсечена бебешка кожа в деликатните зони. Подпомага бързото възстановяване на кожата и създава защитна бариера, която предпазва от образуване на рани и развитие на бактерии и гъбички.

Мляко за тяло Baby - е нежно, подхранващо и хидратиращо мляко, предназначено за деликатна бебешка кожа. Специалната му дерматологична формула осигурява продължителна хидратация, подпомага естествените защитни функции на кожата и я предпазва от агресивното влияние на околната среда. Млякото за тяло Baby  е изключително толерантен към чувствителната кожа още от първия ден след раждането. Не предизвиква дразнене и не съдържа алергени

Сапун Baby е специално създаден за чувствителна бебешка и детска кожа. Измива нежно, без да изсушава. Включените в състава му пантенол и витамин Е имат овлажняващо, подхранващо и защитно действие. Не съдържа оцветители и алергени, както и животински мазнини.

Бейби Сън SPF 50+ е специална дерматологична слънцезащитна формула с тройно действие за деликатна бебешка и детска кожа. Осигурява фотостабилна широкоспектърна UVA+UVB защита и предпазва от изгаряне. Съдържащият се витамин Е има мощно антиоксидантно действие, а пантенолът спомага за бързото регенериране на клетките и успокоява кожата. Нежен и лек за нанасяне, Бейби сън SPF 50+ оставя бебешката кожа отлично хидратирана и защитена, без излишно омазняване.

Биотрейд България е български производител на дерматологична козметика, предназначена за специална дерматологична грижа. Продуктите съдържат внимателно подбрани активни съставки с цел максимална ефективност и минимален риск от странични действия. Те не съдържат парабени и са хипоалергични и некомедоногенни. Нашата козметика е с клинично доказана ефективност и безопасност и може да бъде намерена само в аптечната мрежа.