В BIODERMA кожата е нашата страст, нашата мисия, нашият модел.

Чрез наблюдение на биологията на кожата и анализ на естествените ѝ процеси, намерихме вдъхновение да създадем продукти, които възстановяват нейния баланс и я подсилват.

КОЖАТА ВДЪХНОВИ BIODERMA да намери биологични решения как да запази нейното здраве и красота. Дълготрайно.

BIODERMA използва дерматологичната си експертиза в полза на педиатрията, за да предложи цялостни решения за кожните проблеми на бебетата и малките деца.

Гамата ABCDerm е формулирана в съответствие с ДЕРМАТОЛОГИЧНАТА ХАРТА ЗА СИГУРНОСТ, залегнала в разработката на продуктите за бебета, чрез която BIODERMA поема 4 ангажимента за дерматологична сигурност:

1)      Сигурност

 2)     Ефикасност

 3)     Толерантност

 4)     Контрол 

Подходът на BIODERMA е директно вдъхновен от естествените механизми на кожата, за да бъдат възстановени, когато кожата страда от дисбаланс. Като се основават на пълен респект към кожата, чрез своите съставки, продуктите на BIODERMA възпроизвеждат естествените биологични механизми на кожата и въздействат върху нея, за да възвърнат цялостното ù здраве. Дълготрайно.

С повече от 50 международни патента, BIODERMA е единствената лаборатория, която използва този уникален подход, предписан от дерматолозите, препоръчан от фармацевтите и приветстван от потребителите в цял свят. Сред всички големи световни дермо-козметични марки, BIODERMA е единствената, която системно поставя в сърцето на своите формули «Биологията в полза на дерматологията».

 НАОС България ЕООД, официален представител на френската дермокозметична марка BIODERMA.