Bio-Oil

Изложител: Ей енд Ди Фарма България ЕАД

Био-Ойл® е специално масло, предназначено за грижа за кожата. Подобрява вида на кожата при белези, стрии и неравномерен тен. Доказателство за ефективността му е фактът, че се превърна в продукт номер 1 срещу белези и стрии в 23 държави в световен мащаб след лансирането на марката през 2002 г.и спечели 191 награди в категория „Грижа за кожата“. Формулата на Био-Ойл® комбинира растителни екстракти и витамини в маслена среда, което не налага прибавянето на консерванти. Съдържа революционната патентована съставка PurCellin Oil, която подобрява плътността на формулата, като я прави лека, немазна и осигурява доброто проникване на витамините и растителните екстракти в кожата. Благодарение на това Био-Ойл® успешно се бори срещу стареенето и дехидратацията на кожата.

„Ей енд Ди Фарма България“ЕАД е ексклузивен представител,  маркетингов агент и дистрибутор на големи компании и брандове като Bristol Mayers Squibb, Nurofen, Strepsils, Mustela, URGO, Biocodex и др.

Компанията предлага пълна гама интегрирани решения за фармацевтичния сектор и здравеопазването в Централна и Източна Европа.