BIO-OIL е специално масло грижа за кожата, което подобрява вида на кожата при белези, стрии и неравномерен тен. За ефективността му е доказалтелството, че се превърна в продукт номер 1 срещу белези и стрии в 18 държави в световен мащаб след лансирането на марката през 2002 г. и спечели 191 награди в категория Грижа за кожата. Формулата на Bio-Oil комбинира растителни екстракти и витамини в маслена среда, което не налага прибавянето на консерванти. Съдържа революционната, патентована съставка PurCellin Oil, която подобрява плътността на формулата, като я прави лека, немазна и осигурява доброто проникване на витамините и растителните екстракти в кожата. Благодарение на това Био-Ойл успешно се бори с срещу стареенето и дехидратацията на кожата.

„Ей енд Ди Фарма България“ ЕАД е  ексклузивен представител,  маркетингов агент и дистрибутор на големи компании и брандове като Bristol Mayers Squibb, URGO, Nurofen, Strepsils, Mustela, Biocodex и др.

EVITAL® е новата марка в портфолиото на компанията – нова серия висококачествени хранителни добавки в специални капсули за бързо усвояване и по-лесен прием.

Компанията предлага пълна гама интегрирани решения за фармацевтичния сектор и здравеопазването в Централна и Източна Европа.