Biberschatz

Изложител: Омниа Бейби ООД

Biberschatz аксесоари за никнещи зъбки - създадени от родители за родители.

В търсенене на решение при борбата с дискомфорта при никнене на млечните зъбки и вдъхновени от своя малък син, основателите наBiberschatz създаватнабор от цветни авторски и мултифункционални аксесоари.

Те са безопасни за бебета и успешно държат малките ръчички встрани от косата и лицето на мама.

Продуктите на Biberschatz са направени от 100% хипоалергичен силикон, без Бисфенол A , фталати и са идеални за дъвчене и чешене на сърбящите венци. Това не само облекчава болката, но и спомага за по-бързото пробиване на млечните зъбки, както и за развиване на сетивните органи чрез различните цветове, форми и текстура.

Омниа Бейби ООД специализира в производство, внос и дистрибуция на продукти за носене на бебе – ергономични раници, слингове и разнообразни аксесоари свързани с бебеносене.

Вярваме и сме дълбоко убедени в ползите, които бебеносенето има  както за родителите, така и за бебетата и сме отдадени на разпространението на тази идея.

Бебеносенето ни дава свобода и ни позволява да продължим да водим активен начин на живот заедно с нашето бебе, но и не само. Позволява ни да държим бебето си близо до нас, да разбираме по-добре нуждите му у и да откликваме по-бързо на тях. Спомага за по-добра емоционална връзка на бебе и родител и осигурява спокойствие за бебето, в този най-беззащитен период, когато има най-голяма нужда от близосста на родителите си.

Предлагаме внимателно подбрана селекция от качествени продукти за носене на бебе, отговарящи на най-съвременните тенденции в тази област.

Всички продукти, които предлагаме може да откриете тук –www.omniababy.comи www.do-mama.bg