Bentley organic – био сертифицирана козметика от Великобритания.

Водещ световен производител на био продукти за лична хигиена и хигиена в домакинството.
Богато разнообразие от сапуни, душ гелове, шампоани, лосиони за тяло; почистващи продукти за: стъкла, фаянс, кухненски повърхности, бебешки играчки, измиващи продукти за плодове и зеленчуци или за съдове и тоалетни, които премахват над 99% от бактериите. Биоразградими. Не съдържат белина, фосфати, сулфати и други вредни химикали!

Био бебешката серия съдържа: сапун, душ-гел и шампоан, олио, лосион, крем против подсичане, крем за гърдите за улесняване на дишането, почистващ спрей за играчки и повърхности за игра, хигиенна пяна за ръце.
Продуктите са деликатни, меки, със силно хидратиращ и успокояващ ефект, дерматологично тествани, с над 95% натурални съставки и над 70% био състав – изключително чисти и безвредни - не съдържат изкуствени пенители, консерванти, без химични аромати и оцветители, без продукти от преработка на петрол или каквито и да е други синтетични съставки.

Бест ивент ООД www.shopthebest.eu и www.biozone.bg
Ексклузивен представител за България на био сертифицираните и натурални продукти от марките: Acorelle, Bentley organic, Natracare, Odylique, Skin Blossom, Seventh generation, Simply Gentle и представител на био сертифицираната марка Avril.
Продуктите са козметични, хигиенни и за почистване на домакинството.
Козметичните продукти покриват нуждите на бебета, деца, тийнейджъри, мъже и жени и са с различни свойства и приложения, подходящи от нормална до крайно чувствителна кожа с дерматит или псориазис.