В продължение на много години дамските превръзки с марка Bella са синоним на самочувствие, комфорт и защита. Bella се променя точно както жените през годините - заедно с техните вкусове, нужди и лайфстайл. Успехът на Bella се дължи преди всичко на висококачествените продукти, които предлага, новите технологии и желанието да създаде гъвкави решения за съвременната жена.

Bella Mamma е линия, създадена специално за жените, които ще преминат през най-хубавия, но и най-важния момент от живота си – раждането на дете. Това са подплънки за кърмачки, подложки за родилки и еластични гащи. Продуктите от серията  са проектирани така, че да носят истински комфорт, защита и високо качество на родилките.

“Триада Маркет енд Дистрибюшън” АД е ексклузивен дистрибутор на TZMO S.A. за България. TZMO S.A. е полска компания с над 60 години опит в производството на абсорбиращи продукти, които са предпочитани наповече от 50 пазара по света. TZMO S.A. предлага брандовете Happy – бебешки пелени, Seni Lady – урологични подложки за бременни и родилки, Seni Care – медицинска козметика за суха и чувствителна кожа, Bella – дамски превръзки, Bella Mamma – подложки за бременни, подплънки за кърмачки.