BeLenka

Изложител: Слинготека

Босите обувки позволяват на малките детски крачета да се развиват и да се движат, както природата е предвидила. Изработен от висококачествени материали, предлагат се с гъвкава 6 мм подметка, съдържаща 10% рециклирани остатъци с още по-голям акцент върху устойчивостта. Те са ръчно изработени от квалифицирани обущари, за да предложат перфектна комбинация от външен вид и функционалност, която децата обичат да носят през целия ден.

Слинготека е магазин за слингове, ергономични раници и столчета за кола. От скоро в магазина на Слинготека се предлагат и минималистични "боси" обувки за деца.

Слинготека е създадена от сертифициран консултант по носене на бебе.

В момента с два обекта в гр. София - шоурум, където се провеждат консултации за избор на подходяща носилка за носене на бебе на ул. Проф. Милко Бичев 5 и магазин в кв. Изток, ул. Райко Алексиев 3

Основните марки, които се предлагат в Слинготека са  Baby Tula - ергономични раници, Ergobaby - слингове, раници и детски колички и Isara - слингове и раници, столчета за кола BeSafe, боси обувки BeLenka и bLifestyle; бебешки гнезда на българската марка Cotton Hug.

Също така в Слинготека ще откриете разнообразие от бебешки аксесоари на реномирани марки.