BeFit

Изложител: Би Фит ООД

Ние сме верига дрогерии Би Фит. Ние не искаме просто да правим магазини, а да предложим на клиентите красиво и приятно изживяване, докато запълват потребността си от ежедневно необходими продукти.

Предлагаме на нашите клиенти над 15 000 продукта в различни раздели с уникално изживяване в магазините ни. За потребителите на виртуалният Би Фит (онлайн магазина ни) предлагаме богата информация, бързи и качествени услуги.

Предстои най-важното събитие в живота Ви – раждането на дете (а може би две или повече). За да улесним преминаването през този специален период от живота Ви, сме избрали продукти, които облекчават съпътстващите го предизвикателства и Ви дават възможност да му се насладите истински.

На Ваше разположение в дрогерия БИ ФИТ са следните продукти:

В периода на бременността: витамини, хранителни добавки, ободряващи напитки, здравословни храни, ароматерапевтични продукти и специализирана орална хигиена. Специална козметика за бременни, която ще Ви помогне да поддържате добра форма и да се чувствате здрави и красиви.

За периода след раждането – еднократни след-родилни гащички и превръзки за родилки; козметика, която ще Ви помогне да възстановите фигурата си след раждането: моделиращ крем за тяло и бюст, крем за третиране на стрии, анти-целулитни продукти, ексфолианти и стягащи и хидратиращи балсами и лосиони за тяло, депигментиращи продукти, медицинска и органична козметика за лице и тяло; хранителни добавки с стягащ и отслабващ ефект;

За кърмещата жена:абсорбиращи подплънки и компреси за кърмачки, уреди и аксесоари при проблеми с кърменето, крем за грижа за зърна, предпазители и накрайници за зърна, витамини и добавки и специални напитки и чай за стимулиране на лактацията;

За Бебето:  - Хигиена: бебешки еднократни и екологични пелени,непромокаеми и преходни гащички, влажни кърпички, бебешка козметика, включително хипоалергенна и био сертифицирана, физиологични разтвори и аспиратори за нос, аксесоари за бебето (шишета, биберони, залъгалки, чесалки, прибори и съдове за хранене и други практични и необходими продукти;

-Хранене: специализирани млечни формули, готови храни (пюрета), зърнени каши, сухари, бисквити, чайове и капки против колики, сокове, уред за затопляне на храна, контейнери за съхранение на кърма и храна.

Защо да изберете нас:

Ние сме реални. Двете ни дрогерии работят всеки ден за Вас и когато ни позвъните на 070010118, разговаряте с консултантите от нашите магазини, които са на смяна.

Ние сме обучени. Консултантите в BeFit имат медицинско образование и необходимата подготовка, за да Ви бъдат максимално полезни.

Стоката е налична. Артикулите, които купувате се намират на рафтовете в нашите дрогерии.

Информацията е актуална. При запитване за определен продукт, нашият консултант го взима от рафта и го държи в ръцете си, докато разговаря с Вас.

Ние сме бързи. Стремим се да доставим стоката максимално бързо. Имаме специална доставка за гр. София, която гарантира изпълнение в рамките на работния ден.

Всяка една част от тази концепция е тест за нас. Тест за правилното отношение към клиента, за Доверието, за смелостта да бъдеш Откровен, за усещането на Приятелство.