BEBELAN мокри кърпи са  високо качествени мокри кърпи с много нежна и плътна повърхност. Имат приятни плодови аромати и са обогатени с натурални екстракти от Лайка, Алое Вера, Смрадлика и Невен в различни комбинации и действие.  С формула без парабени мокри кърпиBEBELAN са изключително подходящи за бебета като деликатно почистват и предпазват кожата от възпаления.

Лесно се изваждат една по една и имат пластмасов капак който идеално изолира пакета и запазва свежестта на кърпите през цялото време на употреба.

Един пакет съдържа 80 броя кърпи.

BEBELAN мокри кърпи  - Повече и По Добри

Дистрибуция и маркетинг на бебешки продукти.

 БЕБЕЛАН е българска, семейна фирма създадена през 1996г. и вече 18 години успешно се занимава със специализирана търговия на едро, дистрибуция и маркетинг на детски стоки. В портфолиото на фирмата има над 2500 основни бебешки продукта като: млечни бебешки формули, зърнени храни за бебе (инстантни каши), готови бебешки храни (пюрета), аксесоари за хранене и хигиена при бебе, козметични продукти за майка и бебе, пелени за еднократна употреба, влажни кърпи, аксесоари и уреди за безопасност и др. аксесоари, храни и козметични продукти. Имаме национално покритие и сме основен доставчик на специализираните бебешки магазини в страната, както и на международни и местни търговски вериги супермаркети, дрогерии, атпеки и др. Фирмата оперира с три офиса и складови бази в градовете София, Варна и Плевен.

Фирмен магазин БЕБЕЛАН има в гр. Червен бряг, ул. Търговска № 10.Фирма БЕБЕЛАН работи в тясно сътрудничество с верига дрогерии БИ ФИТ - живей във форма. Там винаги ще откриете всички продукти с марка БЕБЕЛАН, представени по ексклузивен начин.