Вода BEBELAN е кристално чиста, специализирана бебешка вода. Добива се от екологично чист и строго контролиран извор Калугерица с 1,470 метра надморска височина в Национален Парк Пирин и се бутилира без допълнителна обработка.

Вода BEBELAN е микробиологически чиста, безопасна и много удобна за употреба. Може да се консумира директно от бебета или да се ползва за приготвянето на бебешка храна и мляко БЕЗ да е необходимо предварително да се преварява, до 48 часа след отваряне на бутилката.

Естествената ниска минерализация и изключително ниските нива на натрий и флуор правят водата BEBELAN  идеална за физиологичните нужди на бебето от момента на раждането.

Вода BEBELAN - Чистота от Майката Природа


Дистрибуция и маркетинг на бебешки продукти.

БЕБЕЛАН е българска, семейна фирма създадена през 1996г. и вече 18 години успешно се занимава със специализирана търговия на едро, дистрибуция и маркетинг на детски стоки. В портфолиото на фирмата има над 2500 основни бебешки продукта като: млечни бебешки формули, зърнени храни за бебе (инстантни каши), готови бебешки храни (пюрета), аксесоари за хранене и хигиена при бебе, козметични продукти за майка и бебе, пелени за еднократна употреба, влажни кърпи, аксесоари и уреди за безопасност и др. аксесоари, храни и козметични продукти. Имаме национално покритие и сме основен доставчик на специализираните бебешки магазини в страната, както и на международни и местни търговски вериги супермаркети, дрогерии, атпеки и др. Фирмата оперира с три офиса и складови бази в градовете София, Варна и Плевен.

БЕБЕЛАН има и три малки, фирмени магазини в гр. София, ул. Елисавета Багряна № 4(на 200м. от х-л Плиска), гр. Червен бряг, ул- Търговска № 10 и  гр. Тетевен, ул. Симеон Куманов № 4.