Bebelan Wipes

Изложител: Бебелан ООД

BEBELAN мокри кърпи са  високо качествени мокри кърпи с много нежна и плътна повърхност. Имат приятни плодови аромати и са обогатени с натурални екстракти от Лайка, Алое Вера, Смрадлика и Невен, в различни комбинации и действие.  С формула без парабени мокри кърпи BEBELAN са изключително подходящи за бебета като деликатно почистват и предпазват кожата от възпаления.

Лесно се изваждат една по една и имат пластмасов капак който идеално изолира пакета и запазва свежестта на кърпите през цялото време на употреба.

Един пакет съдържа 80 броя кърпи.

BEBELAN мокри кърпи  - Повече и По Добри

BEBELAN – Създадени с родителска грижа

Продукти с марка BEBELAN са висококачествени, добре подбрани продукти, произведени от специалисти с голям опит в най-подходящите региони на Европа. Гамата включва:BEBELAN Aqua–вода, подходяща за приготвяне на бебешки храни, която извира на 1470 м надморска височина в Национален парк Пирин, България; BEBELAN Lacta– млечни формули с гарантирано швейцарско мляко, произведени от Hochdorf Swiss Nitrition AG в Швейцария; BEBELAN Puree– богата гама пюрета, произведени при стриктен подбор и контрол на суровините, в сърцето на Европа – Словакия и под най-строгите европейски норми за контрол на качеството; BEBELAN Weaning – зърнени захранващи храни, произведени от най-добрите майстори на тесто в Италия с над 150 годишна традиция, обогатени с витамини и минерали и носители на сертификат за специализиран бебешки продукт и BEBELAN Wipes – изключително високо-качествени, уникално меки и неразтегаеми влажни кърпи произведени в България.
БЕБЕЛАН ООД е семейна компания с повече от 20-годишен опит в специализираната търговия на бебешки стоки. В момента фирмата е с лидерски позиции в дистрибуцията, маркетинга и логистиката на този тип продукти. Фирмата е търсен и предпочитан партньор на много марки, заради изразения професионализъм и тясната специализация в сектора. Компанията предлага както добре познатите продукти със собствена марка, така и ексклузивна дистрибуция на марки като: Angelcare; Topfer; Lactana; Water wipes, както и национална дистрибуция на много други марки и продукти.