Bebelan Aqua

Изложител: Бебелан ООД

Вода BEBELAN е кристално чиста, специализирана бебешка вода. Добива се от екологично чист и строго контролиран извор Калугерица с 1,470 метра надморска височина в Национален Парк Пирин и се бутилира без допълнителна обработка.

Вода BEBELAN е микробиологически чиста, безопасна и много удобна за употреба. Може да се консумира директно от бебета или да се ползва за приготвянето на бебешка храна и мляко БЕЗ да е необходимо предварително да се преварява, до 48 часа след отваряне на бутилката.

Естествената ниска минерализация и изключително ниските нива на натрий и флуор правят водата BEBELAN  идеална за физиологичните нужди на бебето от момента на раждането.

Вода BEBELAN Чистота от Майката Природа

BEBELAN – Създадени с родителска грижа

Продукти с марка BEBELAN са висококачествени, добре подбрани продукти, произведени от специалисти с голям опит в най-подходящите региони на Европа. Гамата включва:BEBELAN Aqua–вода, подходяща за приготвяне на бебешки храни, която извира на 1470 м надморска височина в Национален парк Пирин, България; BEBELAN Lacta– млечни формули с гарантирано швейцарско мляко, произведени от Hochdorf Swiss Nitrition AG в Швейцария; BEBELAN Puree– богата гама пюрета, произведени при стриктен подбор и контрол на суровините, в сърцето на Европа – Словакия и под най-строгите европейски норми за контрол на качеството; BEBELAN Weaning – зърнени захранващи храни, произведени от най-добрите майстори на тесто в Италия с над 150 годишна традиция, обогатени с витамини и минерали и носители на сертификат за специализиран бебешки продукт и BEBELAN Wipes – изключително високо-качествени, уникално меки и неразтегаеми влажни кърпи произведени в България.

БЕБЕЛАН ООД е семейна компания с повече от 20-годишен опит в специализираната търговия на бебешки стоки. В момента фирмата е с лидерски позиции в дистрибуцията, маркетинга и логистиката на този тип продукти. Фирмата е търсен и предпочитан партньор на много марки, заради изразения професионализъм и тясната специализация в сектора. Компанията предлага както добре познатите продукти със собствена марка, така и ексклузивна дистрибуция на марки като: Angelcare; Topfer; Lactana; Water wipes, както и национална дистрибуция на много други марки и продукти.