Bebe-mobile

Изложител: Галикс ЕООД

Bebe-mobile

Ние сме реномирана компания, оперираща на полския и европейския пазар, произвеждайки най-високите класни колички.

Опитваме се да задоволим очакванията ви за най-доброто, като удовлетворяваме очакванията Ви, затова използваме висококачествени материали, грижим се за подробности, внимателна изработка и функционалност и лекота на използване на нашите камиони.

Предлагаме съвременни решения и интересни цветови варианти, отнасящи се до последните световни модни тенденции.

Искаме нашите продукти най-добре да служат на вас и вашето дете.

Високият стандарт за качество и безопасност на нашите камиони се потвърждава от европейските стандарти и сертификати. Продуктите на Bebe-mobile отговарят на изискванията, изложени в европейските технически стандарти, полската маркировка за безопасност и руската.

Гарантираме, че продуктите на Bebe-Mobile ще ви осигурят пълен комфорт, удобство и безопасност за вас и вашето дете.

Нашата компания е с над25 годишен опит в областта на търговията на едро и дребно. Винаги се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-голямо съдействие, информация и цялостно обслужване на закупените от тях стоки. За сервизирането и гаранционната поддръжка имаме изграден отдел с квалифициран персонал. Материалната база освен изложбена и складова площ, включва и ремонтна работилница с професионална инструментална екипировка.

При нас работят интелигентни и мотивирани млади хора, които се стремят да са винаги в услуга на нашите клиенти.

Галикс е официален дистрибутор за България на водещи европейски марки бебешки колички, чиито дизайн е изработен специално от екипа на Галикс в България.

Anex, Adbor, Bexa, Retrus, Bebe Mobile, Milu kids, Gusio, Qtus, Dorjan Галикс стартира свой бранд текстилни продукти с най-високо европейско качество за вашето дете. Спални комплекти за легло, завивки, комплекти за количка, допълнителни сетове за количка и много други. Продуктите са изработени от най-високо качество ранфорс, 100% памук с невероятни дизайнерски десени.

Галикс е дистирибутор и за най-големия производител в Европа на бебешки аксесоари и мебели за баня.