Bactology

Изложител: Bulgar Biotic

Bulgar Biotic предлага пробиотици от ново поколение Bactojoy! Нашето производство се основава на стари български традиции и най-нови съвременни технологии. Нашият производствен екип се състои от водещи учени и технолози, които контролират всички процеси и следят за постигането на най-високо качество и безвредност на всички наши продукти.

Ние се стремим да помогнем на всички, които искат да се грижат ежедневно за здравето си. Добрата физическа активност и здравословното хранене са важни за доброто здраве, но поддържането на здравето на храносмилателния тракт е в основата на превенцията на множество неразположения и заболявания. Пробиотичните продукти Bactojoy на Bulgar Biotic ще Ви помогнат в ежедневната грижа за Вашето здраве.

Bactojoy Babies and Kids e с НОВА формула с по-висока активност! С цели 50 милиарда активни бактерии!  

Bactojoy Babies and Kids e пробиотичен продукт от ново поколение, произведен в България на база на автентичния Lactobacillus bulgaricus в съчетание с важните за подрастващите Bifidobacterium род и Витамин Д3. Иновативна формула за балансиран старт и последваща естествена защита на организма, специално разработена за бебета, малки деца и подрастващи. Спомага за поддържане на полезната чревна микрофлора на храносмилателната система при най-малките и подрастващите. Стимулира изграждането и поддържането на естествения имунитет. Има приятен млечен вкус и естествен аромат на ягода.

 - Облекчава колики и стомашен дискомфорт
 - Съдържа Витамин ДЗ за здрави зъбки и кости
 - Най-богатият пробиотичен микс от 7щама
 -  Развива правилно имунната система

  • Халал и Кошер сертифициран продукт, разработен и произведен от FSSC 22000 сертифицирана лаборатория в България;
  • Съдържа 7 от най-важните за развитието на най-малките пробиотични щама полезни активни бактерии, които подпомагат нормалното функциониране на чревната флора и имунната система на бебетата и децата;
  • Съдържа Витамин Д3 – за здрави кости и зъбки, стимулира усвояването на калция и има съществено значение за костната система при подрастващите деца;
  • уУникална комбинация от пробиотични щамове от родове Lactobacillus и Bifidobacterium, за да се постигне най-благоприятно влияние върху бебешката и детската стомашно-чревна флора.