Babyono Полша – предлагат богата гама аксесоари за майката и бебето, бебешки играчки, прибори за хранене, текстилни продукти, преносими кошари, столчета за хранене.  

Галикс е утвърден вносител на пазара вече 20 години . Продуктите , които Галикс предоставя на своите клиенти са съпроводени със Европейски сертификати за качество и сигурност . Галикс работи като помощник на родителите в процеса на отглеждане на бебето и детето . 
Галикс държи на качеството, а заедно с това предоспавя и най-добрите цени на пазара. Ние се официални вносители на някои от най-реномираните марки на Европейския пазар като ADBOR,Тако, Gusio-бебешки колички , люлки,шезлонги, BabyOno - детски играчки и аксесоари за майката и бебето, Berber- детски кошари за игра и подложки за повиване, Babyhope - детски мебели , Belis –детски мебели и други. Всичко нужно от количката – като важен аксесоар за бебето до бебешкото креватче , продуктите за хранене, къпане, игри, забавление и равитието на уменията на детето. 
Всичко, от което имат нужда младите родители можете да намерите на най-добри цени и с отлично европейско качество на изработка и поддръжка.

Нашата компания е с 25 годишен опит в областта на търговията на едро и дребно. Винаги се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-голямо съдействие, информация и цялостно обслужване на закупените от тях стоки. За сервизирането и гаранционната поддръжка имаме изграден отдел с квалифициран персонал.

В нашите магазини ще намерите всичко необходимо за бебето – бебешки колички, мебели, столчета за кола и за хранене, пълна гама бебешки аксесоари, бебешки дрехи и играчки.

В магазини Галикс ще намерите:

– бебешки колички дистрибутирани от Галикс: Adbor, Gusio, Tako,Bexa, Knorr Baby и всички други марки;
– аксесоари за майката и бебето дистрибутирани от Галикс: BabyOno, Tega Baby, Maltex, Krissc;
– бутикови бебешки дрехи дистрибутирани от Галикс: Idil baby;
– мебели дистрибутирани от Галикс: Belis, Babyhope, Delta Children, Coalo