BabyOno

Изложител: Раяленд ООД

Създадена през 1990, BabyOno има за цел да помага на родителите в грижата за техните деца. Моделите, които марката произвежда са необходими, както за растежа, така и за развитието на вашето малко съкровище. 
За да покрива изцяло вашите изисквания като съвременни родители, BabyOno активно включва семейства в процеса на разработване на новите си продукти. Освен, че са изключително безопасни и функционални, те са лесни за употреба и покриват всички Европейски стандарти. Компанията цени мнението на родителите и винаги разчита на него - това е най-важната стъпка по пътя им към успеха. Всички продукти на марката преминават редица тестове преди да достигнат до вас и вашето дете. Това гарантира пълната им сигурност и безопасност.
Фирма Раяленд ООД е специализирана във внос и търговия с бебешки стоки и играчки. Основната ни цел е да предлагаме висококачествени стоки от цял свят на нашите клиенти. От собствен опит знаем колко е важно всеки родител да избере най-доброто за детето си. Ето защо ние сме винаги на разположение за консултация и съвети за най-добрия и подходящ избор според индивидуалните изисквания и нужди.
Първият магазин Raya Toys е открит в сърцето на Варна през 2000 г. и бързо се превръща в любима дестинация за поколения деца. Надграждайки този успех, Raya Toys се превръща във верига магазини с общо 9 обекта в градовете София, Варна, Пловдив и Търговище.
Нашите клиенти могат да ни намерят и онлайн на www.rayatoys.com. Идеята за онлайн магазина се роди от ангажимента ни да осигурим достъпност до богатия ни каталог от качествени продукти за родителите в цяла България.
Продуктовата ни гама обхваща артикули за бъдещи майки, всичко за бебето, както и богат асортимент за деца до юношеска възраст - играчки, дрехи, ученически пособия.
Нашата цел е да разберем нуждите на нашите клиенти, за да им предложим най-добрия избор и да им помогнем да намерят точно това, което търсят.