BabyMonkey

Изложител: Омниа Бейби ООД

BabyMonkey ергономични раници и слингове

Създадени от майка, дизайнер и инженер по професия, в сътрудничество с доказана в областта си текстилна фабрика, продуктите на BabyMonkey събират в себе си естетиката, удобството и функционалността, за да задоволят нуждите на модерните и активни родители.BabyMonkey ергономични раници и слингове са изцяло  произведени в Италия – от проектирането до тъкането на плата и ушиването им.

Омниа Бейби ООД специализира в производство, внос и дистрибуция на продукти за носене на бебе – ергономични раници, слингове и разнообразни аксесоари свързани с бебеносене.

Вярваме и сме дълбоко убедени в ползите, които бебеносенето има  както за родителите, така и за бебетата и сме отдадени на разпространението на тази идея.

Бебеносенето ни дава свобода и ни позволява да продължим да водим активен начин на живот заедно с нашето бебе, но и не само. Позволява ни да държим бебето си близо до нас, да разбираме по-добре нуждите му у и да откликваме по-бързо на тях. Спомага за по-добра емоционална връзка на бебе и родител и осигурява спокойствие за бебето, в този най-беззащитен период, когато има най-голяма нужда от близосста на родителите си.

Предлагаме внимателно подбрана селекция от качествени продукти за носене на бебе, отговарящи на най-съвременните тенденции в тази област.

Всички продукти, които предлагаме може да откриете тук –www.omniababy.comи www.do-mama.bg