Всички продукти с марка babylove са създадени с грижа за най-малките и техните родители от внимателно подбрани висококачествени съставки.

Бебешките храни с марка babylove са приготвени с продукти от биологично чисти стопанства и на етикета можете да откриете за кои възрасти са подходящи. В dm има разнообразие от плодови и зеленчукови пюрета, менюта, чайове и сокове.

Душ-гелове, шампоани, лосиони за тяло, кремове с марка babylove не съдържат оцветители и консерванти, суровини на базата на минерални масла или продукти с животински произход с изключение на пчелен восък. За чувствителна, склонна към алергии бебешка кожа препоръчваме серията Ultra Sensitive.

С пелените babylove бебетата се чувстват спокойни през деня и нощта. Те са достатъчно тънки, за да осигурят комфорт при движение, но изградени от специална материя, която попива напълно влагата и оставя кожата суха. Щадящи околната среда са еко-пелените от серията babylove nature.

Бебешки шишета, лъжички, купички, биберони, играчки babylove са произведени без бисфенол А и са безопасни за бебето.

dm принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Концернът dm е представен в 12 страни, има над 3000 филиала и над 52 000 служители. Към септември 2015 на територията на България компанията има 53 работещи магазина в 22 града. 20 от тях са разположени на територията на гр. София като продължаваме да се разрастваме.

Асортиментът на dm обхваща изключително голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други. Многообразният асортимент е допълнен и от 20 собствени марки на dm.