Мигът, в който прегърнете за първи път детето си, е незабравим. Той е едва първият от многото предстоящи моменти, изпълнени с любов и нежност.

Особено важни за развитието на Вашето бебе са първите месеци и години. dm марката babylove предлага всичко, от което детето Ви се нуждае през този така важен период. Когато става дума за храна и козметика или за игри и откриване на света, babylove удовлетворява отговорно и с грижа желанията и нуждите на Вас и Вашето бебе. Внимателно подбраните съставки при всички продукти Ви гарантират качество, на което може да се доверите.

dmdrogeriemarkt принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Първият магазин е отворен през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а първият филиал в Австрия – през 1976 г. в град Линц. Централата на групата се намира в Залцбург, Австрия. Днес dm е представен в 12 страни в Европа.

 dm България се присъединява към групата на 29 януари 2009 г. с първия си магазин за дрогерийни стоки в град Видин. Към днешна дата филиалната мрежа се състои от 71 магазина в 25 града в страната, а служителите на компанията са близо 500. Асортиментът на dm обхваща над 14 000 дрогерийни стоки като изключително голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други. Многообразният асортимент е допълнен и от 24 собствени марки на dm, като най-популярни между тях са: Balea, babylove, alverde, DONTODENT, Denkmit, Profissimo и dmBio. В магазините за дрогерийни стоки на dm България не се предлагат лекарствени продукти и медицински изделия.

 Целта на dm е да изгражда компания, отговаряща на потребностите на клиента, да е надежден и коректен партньор, да предлага на служителите си възможности за развитие. Затова dm поставя човека в центъра на своята дейност – като клиент, служител или партньор. „Тук съм човек, тук пазарувам“.