Babyauto

Изложител: Гуга ООД

Babyauto е европейска компания, посветила над 57 години за осигуряване безопасността на децата. Корпорацията е специализирана в проектирането, изследванията, разработването, производството и продажбата на продукти, свързани с детската безопасност. Дейността на предприятието се разпростира на четири континента – Европа, Азия, Америка и Африка, а продуктите се продават в повече от 20 страни.

Столчета за кола – това са основните продукти на компанията. Със своя ергономичен дизайн и удобно покритие предоставят максимален комфорт и удобство. Специалната система за закрепване не позволява столчето да се обърне, независимо от това колко е енергично вашето дете. Еволюционната система за промяна на размера, позволява столчето да се използва от детето дълго време, докато расте, защото височината на продукта може да се регулира. Столчетата разполагат с автоматична облегалка за глава и меки подложки за раменете. Преминали са успешно crash тестове и гарантират висока степен на надеждност.

Детски столчета за кола – те са част от моделите на Babyauto и са предназначени за деца на възраст от 0 до 12 години, с тегло до 36 кг. Модели като Unit Fix RWF, Taiyang, Giroto и Volta 360 са универсални и могат да се адаптират спрямо възрастта на детето. Цветовете им също ги правят универсални за поставяне в кола с различна тапицерия и за употреба - и от момичета, и от момчета.

Бебешки столчета и кошчета за кола – подходящи са за малчугани от 0 до 3-годишна възраст и тегло до 18 кг. Модели като Ruckko Plus, благодарение на своята независима основа, осигуряват възможност за промяна посоката на движение (с лице към облегалката на колата и гръб - на посоката на движение за детето). При тази категория продукти отново има възможност за регулиране на височината и няколко позиции за облегалката.

Детските и бебешки столчета за кола на Babyauto се предлагат в България от Гуга ООД. Всички продукти на Babyauto преминават през редица изпитания, с цел тестване на безопасността. Използват се нови технологии като ISOFIX система. Международният стандарт осигурява бърз, лесен и 100% безопасен начин за правилно монтиране на столчета, без използването на автомобилните колани. Допълнителната защита се осигурява от TOP TETHER и системите за странична защита. Допълнителната безопасност се гарантира чрез омекотяване, подсилване на чувствителните зони и използването на текстилни изделия без токсични съединения.

 

Гуга ООД е вносител и дистрибутор на висококачествени продукти за бебета, деца и техните родители. Ние внимателно подбираме всеки един артикул, който да включим в продуктовата си гама. Стремежа ни е да предлагаме само качествени продукти на утвърдени производители. Част от марките, които Гуга ООД дистрибутира в България са:

Twistshake –шведска фирма, която предлага иновативни бебешки шишета, детски чаши за пиене, прибори за хранене и др.

Nici – немска фирма за плюшени играчки

Globber – френска марка за тротинетки и колела за баланс

Classic World –качествени и разнообразни дървени играчки от първият ден на Вашето бебе

Shadez – швейцарска марка за детски слънчеви очила

Baby Merc – полски производител на бебешки колички и кошчета за кола

BabyAuto – испанска марка за детски столчета за кола

Puky – колела за баланс и тротинетки, произведени в Германия

Zooper – качествени бебешки колички на достъпни цени

Mario Inex – Полски производител на детски играчки и конструктори

EKO KIDS – произведени в Полша детски спални комплекти, хавлии, одеяла, и др.

WOW TOYS – Английска марка играчки с 5 години гаранция на механизмите

Ние, от Гуга ООД, работим в тясно сътрудничество с водещи физически и онлайн магазини в цялата страна, като постоянно полагаме усилия за развиване на партньорската ни мрежа. Качество на добра цена, честни и открити отношения – това е, което ни води в работата с нашите партньори.