Baby Tula е висококачествена ергономична раница, създадена от двама родителиприключенци, Ула и Майк. Научавайки за всички благоприятни ефекти от бебеносенето  двойката създава удобна, функционална и ергономична раница за бебе, която да изразява собствения стил на родителя, начина им на живот, отговаря на стандартите в индустрията и предлага високо качество.

 Eргономичните раници  Baby Tula прилягат интуитивно към бебето и родителя, предлагат две позиции на носене (отпред и на гръб), а дизайнът е замислен така, че да осигурява естествена позиция на крачетата, широко отворени в поза „жабка”, а гръбчето е правилно извитo под формата на буквата "С".

 Дизайнерската колекцията на Baby Tula включва три размера раници – Free-to-Grow, Standard и Toddler. Раницата за носене Free-to-grow е специално създадена да расте заедно с вашето дете от раждане до почти четири годишна възраст (3,2 кг  - 20кг), а иновативният дизайн на панела позволява да носите бебето от новородено без вложка. Моделът Standard предлага  е подходящ за носене на бебето от 7кг до 20кг, с възможност за носене от първия ден с допълнителна вложка. МоделътToddler е изключително подходящ за дете навършило 18 месеца и с тегло от 11кг, правейки възможно иудобно носенето на отрасналите вече деца, чак до 27кг.

Всички модели Baby Tula са изработени от 100% висококачествен памук, Öko-Tex Standard 100 сертификат, което прави материалът изключително мек и нежен за бебешката кожа. Всички ергономични раници се произвеждат в ограничени количества, а много често се произвеждат ръчно. Присъединете се към многобройната общност на Baby Tula и продължавайте да правите нещата, което обичате!

Mikroedra е официален представител и дистрибутор на марките Ergobaby и Baby Tula за България и региона - висококачествени ергономични раници за носене на бебето и детето.