Baby Tula

Изложител: Mikroedra d.o.o

Развеселете вашето ежедневие носейки вашето бебе или пораснало дете  с някой от шарените десени на ергономичните раници на Baby Tula. Със своето високо качество, удобство, ергономичност и невероятно красиви разцветки, които подчертават вашата индивидуалност  Baby Tula спечелва сърцето на майката!

Baby Tula прилягат интуитивно към бебето и родителя, предлагат различни позиции на носене (отпред, на хълбок, на гръби с лице напред), а дизайнът е замислен така, че да осигурява естествена позиция на крачетата, широко отворени в поза „жабка”, а гръбчето е правилно извитo под формата на буквата "С".

Запознайте с моделите на Baby Tula ергономични раници:

  • Explore е най-новият модел в семейството наBaby Tula! С иновативният дизайн на платката позволява да регулирате платката спрямо размерите на бебето (от 3,2кг до 20,4кг). Малкото бебе е винаги обърнато с лице към вас, а когато е вече на възраст 5-6 месеца, може да седи самостоятелно и държи стабилно главата и вратлето, можете да обърнете детето с лице напред опознавайки света. След осмия месец, можете да се наслаждавате на сладки разходки, а детето да го носите на гръб :)
  • Free-to-Grow е регулируема раница, която може да се използва от малко бебе до пораснал тодлър (от 3,2кг до 20,4кг). Предлага 2 позиции на носене - отпред с лице към родителя и на гръб.
  • Half Buckle ерегулируемa хибридната носилка, която завладява със своята практичност и нежно усещане за близост, докато носите своето бебе. Практична, защото е структурирана с удобния широк колан на талията на Tula, лесно се закопчава и се регулира спрямо размерите на бебето. Ергономична е, защото поддържа бебето в правилна ергономична позиция от малко бебе до пораснало дете  (от 3,2кг до 20,4кг). Различна е, защото с Tula Half Buckle можете да носите бебето отпред, нахълбок и на гръб. Съвършена е, защото презрамките завършват с дълъг плат, който приляга съвършено към Вас и Вашето бебе и се усещате комфортно близо сгушени заедно. Моделът Standard е подходящ за носене на бебето от 7кг до 20кг, с възможност за носене от малко бебе с допълнителна вложка. Предлага 2 позиции - отпред и на гръб.
  • Toddler - Носенето на поотрасналото дете, което е навършило 18 месеца и тежи минимум  11кг, е изключително удобно с моделът Toddler. С него може да носите вашето дете отпред и на гръб, чак до 27кг!

Всички модели Baby Tula са изработени от 100% висококачествен памук, Öko-Tex Standard 100 сертификат, което прави материалът изключително мек и нежен за бебешката кожа. Всички ергономични раници се произвеждат в ограничени количества, а много често сa изработени ръчно.

Присъединете се към шандана Baby Tula!