Baby Merc

Изложител: Гуга ООД

BabyMerc е полски производител на бебешки колички и кошчета, основан през 2002 г. Основните му цели са осигуряване на комфорт и сигурност за деца, чрез продуктите си. За своето производство, компанията успешно съчетава модерен дизайн и функционалност, задоволяващи очакванията на клиентите. Това успява да я позиционира като лидер в производството на детски колички в Полша и като отличен бизнес партньор на чуждестранните пазари.

Продуктите на BABY-MERC се предлагат в България от Гуга ООД,и се разделят в следните категории:

Бебешки колички BabyMerc разполага с 18 модела колички за бебета, от които 9 са лимитирани серии. Те се отличават с различен дизайн и функционалност. Количките са подходящи и за новородени.

Разполагат със здрави колани, които да гарантират безопасността на детето. Колелата са въртящи за по-лесно управление. Също така са сменяеми. Налични са мрежа против комари, дъждобран, който бързо може да се приведе в употреба (в случай на нужда) и покривало за крака, което предпазва бебето от настиване.

Количките са изключително функционални, тъй като разполагат с регулируема дръжка, облегалка и стойка за крачетата. Седалката е направена от дишащ материал, а матракът е кокосов. Налична е и много удобна аварийна спирачка. Рамката е направена от алуминий, което я прави устойчива на корозия и по-лека. Друго удобство, което имат количките, е държач за чаша. Осигурен е и добър баланс и правилно разпределение на теглото.

Кошчета за кола – Кошчетата за кола на BabyMerc предоставят максимална безопасност. Те са оборудвани със система за защита и осигуряват оптимално позициониране на тялото на детето. Разполагат с анатомична облегалка за глава, подвижна козирка и предпазен колан с възможност за регулиране. Тапицерията може лесно да се отстранява за почистване, което прави тези кошчета лесни за поддържане. Подходящи са за новородени.

Комбинирани бебешки колички – те са доказани и надеждни. Много удобни за ползване, тъй като предлагат повече функционалност. Могат да се използват като детски колички, но е налична и опция за добавяне на кошче за кола. Разполагат с чанта за пазаруване, която може да се прикрепи и към дръжката. Комбинираните колички са сгъваеми и удобни за пренасяне. Един от комбинираните модели е Zipy Q.

Гуга ООД е вносител и дистрибутор на висококачествени продукти за бебета, деца и техните родители. Ние внимателно подбираме всеки един артикул, който да включим в продуктовата си гама. Стремежа ни е да предлагаме само качествени продукти на утвърдени производители. Част от марките, които Гуга ООД дистрибутира в България са:

Twistshake –шведска фирма, която предлага иновативни бебешки шишета, детски чаши за пиене, прибори за хранене и др.

Nici – немска фирма за плюшени играчки

Globber – френска марка за тротинетки и колела за баланс

Classic World –качествени и разнообразни дървени играчки от първият ден на Вашето бебе

Shadez – швейцарска марка за детски слънчеви очила

Baby Merc – полски производител на бебешки колички и кошчета за кола

BabyAuto – испанска марка за детски столчета за кола

Puky – колела за баланс и тротинетки, произведени в Германия

Zooper – качествени бебешки колички на достъпни цени

Mario Inex – Полски производител на детски играчки и конструктори

EKO KIDS – произведени в Полша детски спални комплекти, хавлии, одеяла, и др.

WOW TOYS – Английска марка играчки с 5 години гаранция на механизмите

Ние, от Гуга ООД, работим в тясно сътрудничество с водещи физически и онлайн магазини в цялата страна, като постоянно полагаме усилия за развиване на партньорската ни мрежа. Качество на добра цена, честни и открити отношения – това е, което ни води в работата с нашите партньори.