Baby Matex

Изложител: Раяленд ООД

abyMatex е в челните позиции на фирми предлагащи широка гама иновативни бебешки продукти ( спални комплекти, възглавници за кърмене, одеала, чаршафи, матраци и др.). От 1992г. насам неуморно развива продуктовата си гама и обогатява портфолиото си само с най-доброто качество в тази сфера. 

Възползвайки се от името си развивано над 20 години, BabyMatex успя да израстне от местен бранд в голяма компания на Европейския пазар. Продуктовата гама е създадена така, че да отговаря на нуждите дори и най-малките бебета. Тя изгради мост между чувствителността и крехкостта на детето и технология в съчетание с дизайн. Уважаеми Родители, BabyMatex разбира колко е важна безопасността за вашето бебе. Ето защо, при производството на всеки продукт се използват най-висококачествените материали, които могат да се намерят в Полша. Безопасността им бива одобрена от съответни сертификати. 

Като производител BabyMatex контролира и най-малкия детайл от производствения процес. Така се постига най-доброто качество. Използвайте методите на науката и технологията, се постига качество, което отговаря на нуждите на Вашето дете. Поддържа се постоянен контрол върху това всеки продукт да отговаря на стандарти и критерии, заложени от технолозите и изследователските лаборатории. Международни одиторски комисии потвърждават това и награждават фирмата с множество сертификати и титлата Компания на която може да се има доверие. BabyMatex чувства огромно удовлетворение от това, че избирате нейните продукти на компанията и от участието в този красив момент от живота на бебето. 

Всеки BabyMatex продукт, който намира място във вашия дом носи огромно удовлетворение и благодарност за доверието в компанията, както и това че тя е част от този красив етап от израстването на вашето Бебче. Защото както е казал Janusz Korczak: Усмивката на едно дете кара целия свят да се усмихва.

Възглавница Aero 3D против задушаване Baby Matex

Възглавница антирефлукс Aeroklin 40/36 cm

Подложка за детска количка или столче серия RENIS цвят син


Първият магазин Рая е открит през 2000г. в гр. Варна с основна дейност продажба на висококачествени детски играчки. В момента верига магазини RayaToys може да откриете в София, Варна, Бургас и Търговище, а внасяните от нас марки са на най-добрите световни лидери в бебешките стоки и детските играчки.

Ако сте бременна, ние ще Ви подготвим за най-вълнуващия период във Вашия живот. Ще Ви консултираме, ще Ви обгрижваме, защото знаем колко специално нещо Ви предстои. Трябват Ви хигиенни принадлежности, аксесоари за хранене, дрешки и всичко, от което се нуждаете, за да се приготвите и отдадете на Вашето бебе. С помощта на марките BabyOno, Munchkin, Lindam, Baby Matex, Tega Baby, Dr. Brown's, Lassig, Texpol, Sofija ще откриете всичко, и то на съвсем достъпни цени.

Ако вече сте майка, ще се постараем да пазарувате качествени стоки, но практично и икономично. Първо най-важните неща, като бебешка количка, столче за кола, дървено детско легло и кошара, матрак, столче за хранене, проходилка, бънджи или първа играчка за развиване на двигателни и мисловни умения. Моля, попитайте за внасяните от нас марки: Cybex, GB, Hauck ,Graco, Tutek, Baby Italia. Колкото повече пазарувата, толкова повече отстъпки получавате.

От собствен опит знаем, че няма нищо по-ценно от щастието в очите на дете, което получава играчка. За нашите деца селектирахме качестени фирми като - Lego, Hasbro, Lisciani Giochi, Educa, Dino Bikes, Mochtoys, Dolu, Melissa and Doug, Sluban и Azaria, които залагат на креативни и развиващи играчки, защото най-добре учим, докато се забавляваме.

За Вашият незабравим празник, може и сами да си направите тематично парти на любим герой. С английският производител Rubies ще облечете Вашия герой, а от Procos ще аранжирате всичко в тон.

И за първия учебен ден може да разчитате на нас. С продуктите на St.Majewski, Lassig, Lego и Cerda любимите герои ще зарадват Вашите деца и ще превърнат учението в игра.

В помощ сме на всички детски ясли и градини. Тук си партнираме с производители като Dolu, Mochtoys и Lisciani Giochi, защото сме сигурни, че децата си заслужават. Ще предложим най-добрата ни отсъпка и ще направим дарение, ако някой е в нужда.

 

RAYATOYS - означава Раят на детските играчки. При нас играчките и децата се озовават в един нов свят от разнообразие, изобилие и качество. 
Трябва ли да купуваме всичко на децата си? Защо не?! Ако развива креативни умения, фантазия, творческа мисъл и разбира се е по джоба ни. Разгледайте и ще се убедите, ние имаме опит в избора, а Вие само ни се доверете. Ако открите идентичен продукт на по-ниска цена, предлаган на друго място, не се колебайте да споделите с нас. Ние ще Ви предложим отстъпка, каквато не сте очаквали да получите!