Baby Art е белгийска марка сувенири, с помощта на които всеки родител може да създаде точен и много детайлен отпечатък или отливка на ръчичката или крачето на бебето си.

Baby Art сувенири са 100% изпълними, от най-високо качество и напълно безопасни за бебето комплекти „направи-си-сам”.

Продуктите на Baby Art Ви дават възможност да създадете произведение на изкуството от крачето или ръчичката на Вашето бебе.

Baby Art сувенири се предлагат в три серии, които лесно ще допълнят интериора във Вашия дом.

Колекция Timeless Classic включва продукти с елегантни декорации от висококачествени фризовани рамки. Качеството на Timeless Classic е подобрено дори повече, за да бъде завършекът перфектен. В комплектите от колекцията вече са включени и допълнения за надписване или изобразяване на името на детето с помощта на стикери. Превърнете този интересен семеен сувенир с уникална ценност.

Колекция Modern Trendy Ви предлага свежи и съвременни елементи, с помощта на които лесно ще съчетаете спомена от Вашето бебе с всяко съвременно обзавеждане. Колекцията включва дървени рамки със заоблени ръбове за снимки, отпечатъци и отливки на бебето. Нов допълващ продукт от гамата е Дъската за спомени, която улеснява пренареждането на скъпоценните сувенирчета.

Колекция Baby Room включва фантастични продукти за декорация на бебешката стая в ярки цветове, възможности за надписване и още идеи за цялото семейство. 

Ивентас  ЕООД е официален дистрибутор  за България на световноизвестните бебешки марки Philips AVENT, Philips Sonicare, Philips Lumena, Phil & Teds, Mountain Buggy, Mutsy,Tommee Tippee, Tiny Love, Playgro, Baby Art, Hoppop, Micuna, Trunki, My Playmat и Bio G.