B.WELL

Изложител: ВЕГА 96 ЕООД

Продуктите от швейцария с марката B.Well помагат на хората да се грижат за близките си и тяхното здраве, за да правят по - щастливи милиони семейства. Компанията предлага медицински продукти в голям асортимент: апарати за кръвно налягане, инхалатори, душ за устна хигиена, термометри и стетоскопи. Така ние вземаме под внимание потребностите на всеки член от семейството. Днес повече от всякога грижата и вниманието за здравето са от първостепенно значение.

Продуктовата концепция на B.Well e да съчетава всичко най-важно и нищо излишно, осигурявайки най-добрия баланс на цена и качество, изпитана във времето технология, леснота и надеждност и достъпност за крайния клиент.

Продуктите на B.Well  са гаранция за безупречен контрол на здравето на цялото семейство, защита и начин да проявите грижа и внимание. Разработката, проверката и контролът на производството на продукта се извършва от B.Well Swiss AG, Швейцария. Прилаганата система за контрол Swiss гарантира високо качество, дълготрайност и безопасност на цялата гама продукти на B.Well. Системата за мениджмънт на качеството, внедрена в предприятието, е сертифицирана в съответствие с европейските и международни стандарти EN ISO 13485: 2012, Medical devices directive (MDD) 93/42/ЕЕС.

ВЕГА 96” ЕООД е основана през януари 1995г. като търговска фирма, занимаваща се с търговия на едро и дребно с хигиенни материали. Фирмата се развива динамично съобразно съвременните изисквания и тенденции на пазара. Наши клиенти са складове на едро, супермаркети, бебешки магазини, аптеки и дрогерии в цяла България.

От 2010 г. ние сме Официален представител на марката Lara.

От 2014 г. внасяме швейцарски медицински устройства за профилактика здравето на цялото семейство с марката B.Well.

От 2019 г. задоволяваме потребностите на бебета и мами с висококачествени продукти от Wee Baby.