Azeta Bio

Изложител: Маколуни ЕООД

Марката Azeta Bio е с повече от 30 години опит в най-добрата грижа за бебето, бременната жена и майката. Премиум продуктите се произвеждат от селектирани суровини и активни съставки, които са хипоалергенни и изцяло отговарят на съвременните все по-повишаващи се нужди на нашето тяло към околната среда. За производството са избрани авангардни и иновативни индустриални процеси, които гарантират високото качество и уникалността на продуктите.

Основната активна съставка в линиите е органичното масло от Инка Инчи. Научните изследвания идентифицират маслото от Инка Инчи като най-доброто естествено масло, поради неговия състав, богат на ненаситени мастни киселини и уникална хранителност. С високото му съдържание на Омега 3 (повече от 48%), Омега 6 (35%) и Омега 9 (16%), маслото от Инка Инчи гарантира висока защита на тъканите на кожата, еластичност и хидратация. Козметиката, освен уникална с качеството си е уникална и с някои продукти, които нямат аналог на българския пазар, а са от есенциално значение за здравето на бебетата и майките (като напр. Оризовото нишесте на прах за вана за бебета, Течния талк за бебета, Есенциалното масло против простуда за бебета, Маслото за перинеум за бременни и др.).

Повече информация, както и визията на продуктите можете да видите на:

FB: Azeta Bio Bulgaria by Martina Ognyanova & Koko Kolev

IG: AzetaBioBulgaria

 www.organichnakozmetika.com

 

Фирма МАКОЛУНИ ЕООД е ексклузивен вносител и дистрибутор на два премиум козметични бранда, които са признати като най-добра козметика в света, в своя сектор. Anna Lotan е Израелска Професионална Био Козметика, спечелила четири пъти „Козметика на Годината” и „Козметиката на десетилетието” за България. Azeta Bio e Италианска Органична Био Веган Безглутенова Козметика за бебета, бременни и майки, която е в България от месец май 2018г.