Avril – био сертифицирана декоративна и бяла козметика от Франция.

Марката предлага възхитително разнообразии от продукти и цветове – моливи за очи и устни, сенки, лакове за нокти, пудри, фон дьо тен-и, ружове, коректори, спирали за мигли, червила...
Продуктите от бялата козметика са с невероятни свежи природни аромати – като току що откъсната лавандула, прясна малина, свежа ванилия или мента... почиствати или хидратират в дълбочина.

Опаковките са големи и икономични, което прави продукта изключително достъпен и по-безвреден за околната среда, тъй като се използва и съответно изхвърля, по-малко пластмаса. Не използва допълнителни картонени опаковки за отделните продукти, с което пести природните и човешки ресурси.

Всички продукти се класифицират и контролират строго, за да се гарантира качеството им: тестовете за безопасност, контрол на суровините и крайните продукти, идентификация на партидите и проследимост, изследвания на стабилността и съвместимостта, без тестове върху животни. 

Бест ивент ООД www.shopthebest.eu и www.biozone.bg
Ексклузивен представител за България на био сертифицираните и натурални продукти от марките: Acorelle, Bentley organic, Natracare, Odylique, Skin Blossom, Seventh generation, Simply Gentle и представител на био сертифицираната марка Avril.
Продуктите са козметични, хигиенни и за почистване на домакинството.
Козметичните продукти покриват нуждите на бебета, деца, тийнейджъри, мъже и жени и са с различни свойства и приложения, подходящи от нормална до крайно чувствителна кожа с дерматит или псориазис.