Детското столче AVIONAUT Glider e конструиранo в сътрудничество с проектанти с опит в сферата на въздушния транспорт като целта е да се създадат абсолютно най-безопасните и най-удобните детски седалки за автомобила. Продуктите AVIONAUT са ергономични и с функционален и умен дизайн, който се адаптира към нуждите за комфорт на детето. За отлична безопасност столчето е изработено съгласно идеята: "твърда черупка и мек интериор” Безопасността и функционалността обаче не са компромис с красив външен вид на столчето. Тапицерията е проектирана в съответствие с тенденциите в дизайна и автомобилната индустрия. Столчето и всички компоненти са произведени в Европейския съюз под пълен контрол върху тяхното изпълнение и използвани материали.

Нювива ООД е  вносител и дистрибутор на широка гама от бебешки и детски продукти на утвърдени европейски производители сред които Reer, столчета за кола Avionaut, колички Zippy, както и  KinderKraft, Nuvita, LittleLife, TumTum, Berber.

Внимателно подбрани, нашите  продукти се отличават с модерен дизайн, функционалност и високо качество. Нашият стремеж е да осигурим всичко необходимо за здравето, комфорта и забавлението на майките и малките им съкровища, поради което непрекъснато разширяваме асортимента си с нови иновативни и висококачествени продукти на отлична цена.