Avionaut

Изложител: Нювива ООД

Детското столче AVIONAUT Glider e конструиранo в сътрудничество с проектанти с опит в сферата на въздушния транспорт като целта е да се създадат абсолютно най-безопасните и най-удобните детски седалки за автомобила. Продуктите AVIONAUT са ергономични и с функционален и умен дизайн, който се адаптира към нуждите за комфорт на детето. За отлична безопасност столчето е изработено съгласно идеята: "твърда черупка и мек интериор” Безопасността и функционалността обаче не са компромис с красив външен вид на столчето. Тапицерията е проектирана в съответствие с тенденциите в дизайна и автомобилната индустрия. Столчето и всички компоненти са произведени в Европейския съюз под пълен контрол върху тяхното изпълнение и използвани материали.

Нювива ООД е вносител и дистрибутор на детски стоки. Ние сме официален вносител за България на Tutis Zippy, Cosatto, KinderKraft, LittleLife, Avionaut, Nuvita, Reer, Thermobaby, Keter, Chillafish и др. Компанията предлага и продукти със собствената си търговска марка Buba.

Внимателно подбрани, нашите  продукти се отличават с модерен дизайн, функционалност и високо качество. Нашият стремеж е да осигурим всичко необходимо за здравето, комфорта и забавлението на майките и малките им съкровища, поради което непрекъснато разширяваме асортимента си с нови иновативни и висококачествени продукти на отлична цена.